Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte novi poster za Bonda, uskoro još jedan trailer
"No Time to Die" u kina stiže 12. studenog nakon odgode zbog koronavirusa

Pogledajte novi poster za Bonda, uskoro još jedan trailer

Foto: Twitter

Početkom ožujka novi film o Jamesu Bondu No Time to Die (kod nas preveden Za smrt nema vremena) bio je jedan od prvih filmova koji je dobio odgodu zbog pandemije koronavirusa. Pola godine kasnije konačno nam se bliži premijera!

Film je tada bio odgođen s travnja za studeni, a kako bi nas MGM podsjetio na skorašnju premijeru objavili su novi poster, dok kroz koji dan očekujemo i novi trailer koji će nam donijeti dosad neviđene scene.

U ovom nastavku Bond (Daniel Craig) je napustio aktivnu službu, ali kad ga za pomoć zamoli dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter (Jeffrey Wright) nema mu druge nego vratiti se na još jedan zadatak. Riječ je o možda najopasnijoj misiji na koju je ikad otišao jer tajanstveni zločinac prijeti cijelom svijetu uz zastrašujuću novu tehnologiju.

Uz Craiga kao najpoznatijeg tajnog agenta svoje uloge ponavljaju Wright, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux i Ben Whishaw, dok su među novim licima Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, Davida Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen. Režiju 25. Bonda potpisuje Cary Joji Fukunaga koji je napravio scenarij s Nealom Purvisom, Robertom Wadeom, Scottom Z. Burnsom i Phoebe Waller-Bridge.

Kako izgleda posljednji James Bond s Danielom Craigom saznat ćemo 12. studenog kad Za smrt nema vremena stiže u kina. Do dolaska novog trailera prisjetimo se (zasad) aktualnog objavljenog još u prosincu prošle godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala