Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.8.
Ova nedjelja donosi novije i starije filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30.8.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:40 sati
Otkriveni su podaci o bolesti grofa Orlova. Katarini je neugodno zbog te vijesti i počinje se premišljati o udaji za njega. Iako Sofja pokušava obuzdati Pavlovu strast, zatrudni. Katarina je zadovoljna i sprema se naći zaručnicu za Pavla, a počinje i planirati izgradnju spomenika u čast Petra Velikog.

FILMOVI

Colombiana, Doma TV u 20 sati
1992. Colombia. Devetogodišnja Cataleya svjedoči ubojstvu svojih roditelja. Sama jedva uspijeva izbjeći maskr i bježi u Ameriku kod ujaka Emilia, gangstera. Petnaest godina kasnije, za Emilia radi kao ubojica. Njena posjetnica - orhideja na prsima žrtava - poruka je ubojici njenih roditelja. Cataleya je odlučna provesti svoju osvetu do kraja, makar to značilo gubitak svega do čega joj je stalo.

Kad je Harry sreo Sally, HTV 2 u 20:05 sati
Harry i Sally upoznali su se 1977. na Čikaškom sveučilištu, nakon što su diplomirali. Kako je Sally putovala u New York gdje će se zaposliti, kao i on, povezla ga je svojim automobilom. On želi raditi kao savjetnik specijaliziran za politička pitanja, a ona će biti novinarka. Cijelim putem raspravljaju samo o jednoj temi: mogu li muškarac i žena biti prijatelji koji nikad neće pomisliti na spolni odnos jedno s drugim. U New Yorku se pozdrave i ponovno se sretnu nakon pet godina na njujorškom aerodromu.

John Wick 2, RTL u 20:05 sati
Iako John Wick više ne želi imati ništa sa svijetom profesionalnih ubojica, iz mirovine će ga izvući nekadašnji suradnik koji želi preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Ne želeći prekršiti davno dano obećanje, John odlazi u Rim gdje ga očekuje nemilosrdna borba s najsmrtonosnijim svjetskim ubojicama.

Povratak Mary Poppins, Nova TV u 20:15 sati
U ovom najnovijem nastavku, koji posjeduje svjež senzibilitet, ali slavi duh originala, Mary Poppins vraća se kako bi pomogla novoj generaciji obitelji Banks ponovo pronaći radost i čudo nakon gubitka voljene osobe. Zagonetnoj dadilji pridružuje se njen prijatelj Jack, kojeg glumi Lin-Manuel Miranda. Jack je optimističan nažigač uličnih svjetiljki koji pomaže unijeti svjetlost i život na ulice Londona.

James Bond: Dijamanti su vječni, Doma TV u 21:55 sati
Nakon mnogo traženja britanski tajni agent James Bond pronađe Ernsta Stavroa Blofelda, vođu međunarodne zločinačke organizacije SPECTRE, i ubije ga. Bila je to sasvim osobna osveta jer je Blofeld u jednoj prijašnjoj Bondovoj pustolovini ubio ženu s kojom je Bond - prvi i posljednji put - bio oženjen. "M" ga nakon toga šalje na novi zadatak. U južnoafričkim rudnicima vadi se 80% svjetskih dijamanata, no golem dio tih dijamanata već neko vrijeme ne stiže na svoja uobičajena odredišta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala