Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.8.
Subotnja večer donosi zaista veliki izbor novijih i starijih hit filmova – i to u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 29.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29.8.

SERIJE / EMISIJE

Prevaranti, HTV 2 u 22:45 sati
Maddie je pronašla čovjeka koji bi joj mogao pomoći da si osigura slobodu. Jules se, uz pokoju čašicu, povjerava osobi kojoj ne bi trebala. Doktor donosi iznenađujuću odluku o sudbini Prevarenih.

FILMOVI

G.I. Jane, Doma TV u 20 sati
Nezadovoljna brojem i položajem žena u američkoj vojsci, osobito u elitnim postrojbama specijalnih jedinica i marinaca, demokratska senatorica Lillian DeHaven se unatoč neslaganju mornaričkog tajnika Hayesa uspije izboriti za pokušaj uključivanja djevojaka u vojne postrojbe. Njezin izbor padne na mladu poručnicu Jordan O'Neil, energičnu i svojeglavu pripadnicu mornaričke obavještajne službe, koja uz protivljenje svog dečka, časnika Roycea, pristane biti prva koja će proći izuzetno zahtjevnu tromjesečnu obuku u mornaričkoj bazi Catalano na Floridi.

Dan nezavisnosti: Nova prijetnja, RTL u 20 sati
Nakon 20 godina stiže nastavak legendarnog SF blockbustera u spektakularnom 3D formatu! Desetljećima nakon prvog napada izvanzemaljaca, Zemlji prijeti novi napad. Umjesto Willa Smitha ovaj ćemo puta gledati Liama Hemswortha, no zato će ostatak originalne ekipe (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox) reprizirati svoje uloge.

Klik - za savršen život, HTV 1 u 20:05 sati
Arhitekt Michael Newmanvodi tipičan život obitelji srednje klase sa svojom dražesnom i lijepom ženom Donnom, sinom, kćeri i roditeljima koji stalno navraćaju. Međutim, Michael je radoholičar i stalno je pod stresom pokušavajući zadovoljiti svoga šefa i dobiti partnerstvo u tvrtki. Posao mu je prioritet zbog kojeg zanemaruje obiteljske probleme. Kad Michael ode u robnu kuću kupiti univerzalni daljinski upravljač upozna neobičnog prodavača Mortyja koji mu ponudi upravljač kojim može upravljati svojim svemirom. Zbog prekomjernog korištenja, Michael izgubi kontrolu nad svojim životom.

Kralj Arthur: Legenda o maču, Nova TV u 20:15 sati
Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern, Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklu…sviđalo se to njemu ili ne.

Milijunaš s ulice, Doma TV u 22:10 sati
Izvrsna ideja filma potječe iz romana Vikasa Swarupa, kojemu je Slumdog Millionaire bio prvi roman. Scenarist je Simon Beaufoy, daroviti britanski pisac, koji je i za dva ranija scenarija bio nominiran za Oscara. Legendarni film o siromašnom Indijcu kojem se pruži prilika za ostvarenje svih snova je režirao Danny Boyle.

Bilo jednom u Americi, HTV 3 u 22:30 sati
Ovo je zadnji film Sergia Leonea iz 1984. s Robertom De Nirom i Jamesom Woodsom u glavnim ulogama. Priča je to o prijateljstvu, ljubavi, novcu, i izdaji, ispričana iz perspektive sentimentalnog židovskog gangtera Noodlesa. Film je premijerno prikazan na festivalu u Cannesu 1984. u originalnoj verziji koja traje 229 minuta. U SAD-u je film izašao u skraćenoj verziji koja je trajala gotovo 90 minuta kraće nego originalna koja se prikazivala u Europi. U skraćenoj verziji izbačene su scene flashbackova, a događaji su poredani kronološki.

S one strane, HTV 1 u 22:30 sati
Prije 20 godina Vesna se s djecom preselila u Zagreb, bježeći od događaja koji su im gotovo uništili živote. Međutim, nakon jednog neočekivanog poziva na površinu će isplivati tajna koju je kroz sve te godine nastojala skriti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala