Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.8.
Današnja večer donosi nove epizode hit serija i nekoliko kultnih filmova

TV Preporuke dana – Petak 28.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28.8.

SERIJE / EMISIJE

Neustrašiva, HTV 2 u 21:55 sati
Kavin je pušten iz zatvora i mora se suočiti s maltretiranjem, a Emma poduzima drastične mjere kako bi istragu usmjerila na pravi put. Miriam donese odluku koja ima strašne posljedice za Emmu.

Prevaranti, HTV 2 u 22:45 sati
Richard, Jules i Poppy nailaze na neočekivanu prepreku u nastojanju da ponovno dođu do prstena. Ezra dolazi spasiti svoju obitelj, a Maddie ponovno uspostavlja vezu sa svojom prošlošću.

FILMOVI

Moja ljubavna priča, HTV 1 u 20:05 sati
Temeljen na ljubavnoj priči iz stvarnog života Kumaila Nanjianija i Emily V. Gordon, film govori o komičaru pakistanskog podrijetla Kumailu koji se upoznaje sa studenticom Emily prilikom jednog od njegovih komičarskih nastupa. Iako su mislili da će njihov odnos ostati na seksu za jednu noć, sve se razvija u pravu ljubav, što komplicira Kumailov život jer njegovi roditelji, tradicionalni muslimani, očekuju nešto sasvim drugo.

Batman, RTL u 20:15 sati
Ako uopće i postoji dvojba koja je od filmskih ekranizacija kultnog stripa o Batmanu, autora Boba Kanea, najbolja, onda izbor definitivno pada na prva dva naslova serijala, oba snimljena pod redateljskom palicom omiljenog mračnjaka Tima Burtona. Batman svoju prednost nad nastavkom ima barem zbog toga što je prvi i što je pokazao kako se na prvi pogled nemogući zadatak prenošenja nestvarnog svijeta Gotham Cityja na veliko platno može izvesti u punom sjaju svoje uvjerljivosti ili, bolje rečeno, u punome mraku.

Donnie Brasco, HTV 1 u 22:40 sati
Mladi draguljar Donnie Brasco (Johnny Depp) dolazi u njujorški kafić gdje se okupljaju mafijaši. Tamo na sebe skrene pažnju Leftyju Ruggieriju (Al Pacino), ostarjelom mafijaškom ubojici koji ga odluči regrutirati za svoje prljave poslove. Ruggieri postane mentor Brascou te ga uključuje u mafijašku bandu koju vodi Sony Black (Michael Madsen). Nitko od njih ne sluti da je Brasco zapravo samo pseudonim Joea Pistonea, agenta FBI-a koji je ubačen u mafiju s ciljem da razotkrije njene operacije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala