Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Međimurje omeđuju Mudra i Drava!
Simona i dalje sije bisere, a Marina se svađa s ostalim farmerima koji je više "ne mogu smisliti"

"Međimurje omeđuju Mudra i Drava!"

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV

Simona Gotovac još je jednom pokazala raskoš svoga znanja i tako nasmijala cimere na "Farmi", ali i gledatelje. Odgovarajući na pitanja u kvizu znanja kojeg je vodio njezin suprug, Simona je, naime, odgovorila kako Međimurje omeđuju rijeke Mudra i Drava, što je na seoskom imanju izazvalo salve smijeha. Uz bisere, Simona je i dalje puna komentara na račun svog dragog Ante, ali njemu takve opaske, čini se, sve teže padaju.

Nakon legendarnog upozorenja "Operi se, svrbit će te lulica pa ćeš opet biti živčan", Simona se počela baviti Antinim zubima koji su, smatra, stalno crni. Ante Gotovac više nije izdržao njezine komentare, pa joj je jasno dao do znanja da se uvrijedio, ali ga je ona, kako to najčešće biva, brzo oraspoložila šlatanjem (a možda i seksom, kojeg su uoči ponovnog ulaska u reality show tako spektakularno najavili).

Dok se Simona i Ante igraju miša imačke, Marina Perazić vrijedno skuplja negativne bodove na seoskom imanju. Za početak, ne prestaje govoriti o čajnoj kobasici koju je navodno pojeo Ante, a njezine svađe s ostalim farmerima ne jenjavaju. Gianna ju je "prekrižila" zbog čestih jadikovki oko hrkanja, a Ante Gotovac svojim je komentarom dao naslutiti da ga je u vanjskom svijetu molila za novčanu pomoć. "Dva puta smo se vidjeli, ali na moj račun. U vanjskom svijetu me nemoj više tražiti uslugu!", poručio je Gotovac nekadašnjoj zvijezdi grupe Denis&Denis koja je, posve očekivano, proglašena prvom duelisticom u ovotjednom dvoboju.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala