Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 22.8.
Subotnju večer vas na malim ekranima očekuje bogat izbor raznovrsnih i izvanrednih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Subota 22.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22.8.

SERIJE

Castle, Doma TV u 23:05h
Ubojstvo latinoameričkog vojnog veterana, bivšeg zatvorenika i člana ulične bande Lobos ubrzo se povezuje s provalom u kuću pokojnog kapetana. Ukradeni su samo svi njegovi policijski dosjei, a otkriveni su otisci prstiju ubojice koji zamalo da nije ubio Becketticu. Castle uviđa da nastavkom istrage riskiraju da se on vrati, što bi nju moglo stajati života jer će tako prekršiti dogovor s dubokim grlom. Ona odbija prekinuti istragu, što dovodi do prekida odnosa s Castleom, a kapetanica Gates suspendira Backetticu i Esposita jer su neovlašteno nastavili istragu u slučaju koji je dodijeljen drugoj policijskoj ekipi.

Prevaranti, HRT 2 u 23:05h
Dok se Maddie i dalje bori sa svojim demonima, Prevareni se moraju nekako snaći i vratiti u Ameriku jer Doktor sve više prijeti Ezrinoj obitelji.

FILMOVI

Pepeljuga, RTL u 20h
Igrani film temeljen je na istoimenoj klasičnoj bajci i na Disneyevom animiranom remek djelu iz 1950. godine. Odlična glumačka postava (Helena Bonham Carter, Richard Madden, Cate Blanchett) pod režijskom palicom Kennetha Branagha garantira odličnu zabavu!

Šetnja među grobovima, Nova TV u 20:15h
Snimljeno po bestselleru Lawrenca Blocka, u glavnoj ulozi policajaca Matta Scuddera koji postaje nelicencirani privatni istražitelj pojavljuje se sjajni Liam Neeson.

Crveno usijanje, RTL 2 u 20:15h
Viktor (Ed O'Ross), ruski narko diler napušta Rusiju i bježi u Chicago ali ga tamo uhapse. Rusi šalju njihova najboljeg i najačeg policajca Ivana Danka (Arnold Schwarzenegger) kako bi ga vratio u Rusiju no Viktor uspijeva pobjeći. Ivan se mora udružiti s Američkim policajcem Artom Ridzikom (James Belushi) kako bi uhvatili Viktora...

Sutrozemlja: Novi svijet, RTL u 22h
Iz Disneyevog studija dolazi Sutrozemlja: Novi svijet, film dvostrukog Oskarovca Brad Birda. George Clooney je Frank, genije koji susreće Casey, tinejdžerku željnu znanja s kojom putuje na posebnu misiju. Njihov zadatak je razotkriti tajne Sutrozemlje, smještene negdje u vremenu i prostoru. Ono što će učiniti tamo, promijeniti će svijet i njih - zauvijek.

Elysium, Nova TV u 22:25h
Radnja filma je smještena u 2159. godinu, a naš planet je uništen zbog prenapučenosti, zagađenja i ratova. Bogati su napustili Zemlju i žive u svemirskoj postaji Elysium gdje uživaju sav luksuz koji si mogu priuštiti. Max (Matt Damon) je također zapeo na Zemlji, a sve se dodatno komplicira kada bude izložen smrtonosnoj radijaciji. Ostalo mu je još samo 5 dana života, a on se trudi pronaći način da ode na Elysium kako bi se izliječio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala