Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 16.8.
Večeras iz programa izdvajamo nekoliko serija i niz zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 16.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.8.

SERIJE

Katarina Velika, HRT 2 u 22:25h
Katarina posjećuje Antona Ulricha, kojega je godinama držala zatočenog zajedno s njegovom djecom. Pavel je ljut na caricu, ali pozornost mu zaokuplja Sofja. Na povratku u Sankt Peterburg društvo se zaustavi na Saltikovljevoj zemlji da vide ratarsku proizvodnju. Nisu imali pojma da tamo zlostavljaju kmetove. Pojavila se odluka koja se tiče Nikite Ivanoviča.

Quantico, Doma TV u 23:35h
lex na tajnom zadatku prati plaćenika za kojeg se smatra da je dogovorio posao s drugom zemljom.

FILMOVI

Bezdan, HRT 2 u 20:05h
"Bezdan" je film naglašene metafizičke, pa i neskriveno religijske orijentacije i u tom je smislu srodan Kubrickovoj "2001.: Odiseji u svemiru", s tim da su nepregledne oceanske dubine u njemu ekvivalent beskonačnog svemira. Film je dobio Oscara za najbolje specijalne efekte, a bio je nominiran i za najbolju fotografiju, scenografiju i zvuk. Izvrsne glavne uloge ostvarili su Ed Harris (Put u svemir, Polock) i Mary Elizabeth Mastrantonio (Boja novca, Bijeli pijesak).

Sirove strasti, RTL2 u 20:15h
Slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba preuzima detektiv Nicku Curranu (Michael Douglas) koji je bivši alkoholičar i ovisnik.Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramell (Sharon Stone). Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu...

Samo dvaput se živi, Doma TV u 21:35h
Scenarij za petu po redu ekranizaciju doživljaja tajnog agenta Jamesa Bonda napisao je poznati pisac jezivih priča, ali i priča za djecu Roald Dahl koji je vrlo maštovito adaptirao Flemingov roman. Bio je to i prvi Bond u kojem se vidi superzločinac Blofeld, a i prvi koji je režirao iskusni britanski redatelj Lewis Gilbert.

Velika gužva u Kineskoj četvrti, RTL u 21:45h
Stari gospodin Egg Shan (V. Wong) vlasnik je male turističke agencije iz San Francisca koji svom odvjetniku odluči ispričati detalje o nevjerojatnoj pustolovini koju je upravo doživio. Sve je započelo kad je Jack Burton (K. Russell), vozač kamiona, kao kockarski dug svog prijatelja Wanga Chija (D. Dun) preuzeo nekoliko njegovih poslova, te pristao s njim otići u zračnu luku pred Wangovu zaručnicu Miao Yin (S. Pai). Tamo je susreo odvjetnicu Gracie Law (K. Cattrall), privlačnu djevojku koju je odlučio bolje upoznati. No u tome su ga spriječili otmičari koji su odveli Miao Yin.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala