Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 15.8.
Blagdansku večer na malim ekranima obilježava bogat filmski program

TV Preporuke dana - Subota 15.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15.8.

SERIJE

Zakon i red: Odjel za žrtve, RTL 2 u 22:15h
Detektivi ovog odjela imaju posebno mjesto u kriminalistici. Specijalni odjel za žrtve, smješten u 16. njujorškoj policijskoj postaji, bavi se teškim zločinima seksualne prirode. Njihovi saveznici, savjetnici i odvjetnici njujorški su okružni tužitelji smješteni na Manhattanu te kolege iz mrtvozorničkog ureda. Detektivi i njihovi suradnici hvataju se u koštac s počiniteljima seksualnih napada te ih privode pravdi.

Prevaranti, HRT 2 u 23:21h
U nastojanju da prodaju prsten koji su u prvoj sezoni ukrali Richardu, skupina prevarenih uputila se u Richardov rodni grad. Maddie uviđa da je ostaviti prošlost iza sebe puno teže no što je mislila.

FILMOVI

Bilježnica, Doma TV u 19:55h
Dopadljiv i romantičan film glumca i redatelja Nicka Cassavetesa (John Q, Alpha Dog), sina slavnoga Johna Cassavetesa. Radi se o adaptaciji bestsellera popularnoga američkoga pisaca Nicolasa Sparksa, čije su najčešće teme ljubav, kršćanstvo i općenito čovjekova sudbina. Vrlo suptilan i dobrih dijaloga, "The Notebook" je uspjelo djelo koje se može svidjeti raznim naraštajima i ljudima različitih dobnih skupina.

Vincent, HRT 1 u 20:05h
Nakon što mu se razvedu roditelji, dječak Olivier (Jaeden Lieberher) sprijatelji se s neobičnim susjedom (Bill Murray) . On je bivši ratni veteran, hedonist i totalni čudak. Usprkos protivljenju dječakove majke Maggie (Melissa McCarthy), ovaj će dvojac postati nerazdvojan.

Wonder Woman, Nova TV u 20:15h
Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

Tigar i zmaj, Doma TV u 22h
Od trenutka kad je izazvao spontani pljesak publike na Filmskom festivalu u Cannesu, pa do Oscara za najbolji strani film, fotografiju, glazbu i scenografiju, bilo je jasno kako je riječ o iznimnom ostvarenju koje je otvorilo novu stranicu filmske povijesti. Ang Lee je, na samo njemu svojstven, unikatan način, isprepleo niti ljubavi, moći, osvete, mržnje i sazrijevanja u jedinstven vizualni događaj.

Isus Krist Superstar, HRT 3 u 22:16h
Utemeljena na radu Andrewa Lloyda Webbera i Tima Ricea, kao i uspješne broadwayske predstave, ova klasična rock-opera priča priču o posljednjih sedam dana Kristova života onako kako to vidi Juda u suvremenom Izraelu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala