Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 14.8.
Uz nove nastavke zanimljivih serija, danas su na programu i kultni filmovi, ako što je to "Komandos"

TV Preporuke dana - Petak 14.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14.8.

SERIJE

Neustrašiva, HRT 2 u 22:01h
Emma Banville želi dokazati nevinost Kevina Russella, muškarca koji je prije 14 godina osuđen za ubojstvo školarke Linde Simms. Emma čvrsto vjeruje da je pravosuđe pogriješilo i spremna je otići jako daleko kako bi otkrila istinu i oslobodila Kevina.

Bezvremeni, Doma TV u 22:40h
Rufus (Malcolm Barrett) i Lifeboat odlaze u Washington spriječiti Flynna (Goran Visnjic) da pomoću afere Watergate razotkrije njihov utjecaj na predsjednika Nixona.

Dobra bitka, HRT 2 u 22:51h
U posljednjoj epizodi druge sezone FBI ispituje Diane u sklopu Kurtove provjere kandidata za posao što dovodi do neočekivanih i ozbiljnih posljedica. Gradonačelnik Chicaga poziva Adriana i Juliusa da se pridruže povjerenstvu koje mora odlučiti kako potrošiti 10 milijuna dolara na rješavanje problema koji izaziva skupina "Smrt odvjetnicima". U rodilištu je kaotično jer Lucca rađa prije termina.

FILMOVI

Jesen u New Yorku, HRT 1 u 20:05h
On je 48-godišnjak na naslovnici njujorškog magazina, ugledni restaurator i ženskar koji ne vjeruje u ljubav. Ona ima 22 godine, umjetnica je i živi s bakom. Nakon njihove prve zajedničke noći, Charlotte (Winnona Ryder) povjeri Willu (Richard Gere) da boluje od zloćudnog tumora, a on njoj neka ne očekuje od njega ozbiljnu vezu. Will ubrzo shvati kako je Charlotte zabavna i nepredvidljiva, te ju zavoli. Naviknut na neformalni seks, on ju prevari, a ona ga nogira. Nastoji ju uvjeriti da mu oprosti, no može li se promijeniti, postati odgovoran i skrbiti o njoj kad se razboli?

Umri muški 4, RTL u 20:50h
Kada netko upadne u najzaštićeniju kompjutersku mrežu Odjela za otkrivanje cyber kriminala u FBI-ju, zamjenik glavnog direktora Bowman (Cliff Curtis) odluči okupiti sve najpoznatije hakere države kako bi saznao tko stoji iza drskog napada. Zbog nedostataka ljudi u Odjelu, Bowen naredi lokalnim policijskim stanicama da pošalju pomoć. Jedan od lokanih policajaca je John McClane (Bruce Willis) koji ima zadatak privesti Farrella (Justin Long). Čim stigne do njegovog stana, netko s druge zgrade otvori rafalnu paljbu. I dok bježe, McClane shvaća da klinac kojeg je spasio nije samo još jedan haker, već važna karika u odgonetanju slučaja.

Komandos, RTL u 23:20h
John Matrix umirovljeni je specijalac čije nekadašnje, također umirovljene, kolege netko ubija. Uskoro zločinci osvanu i na Matrixovom imanju i otmu mu kćerkicu Jenny. Matrix tad shvati da iza svega stoji svrgnuti latinoamerički diktator Arius za kojeg radi bivši Matrixov čovjek, Bennett. Njihov je plan prisiliti Matrixa da ubije demokratski izabranog latinoameričkog predsjednika, kako bi Arius ponovno preuzeo vlast. Matrix, međutim, kreće osloboditi Jenny, a u tome mu pomaže stjuardesa Cindy, koju je upoznao igrom slučaja...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala