Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson ponovno najplaćeniji glumac
Drugu godinu zaredom se The Rock nalazi na samom vrhu ljestvice najplaćenijih hollywoodskih glumaca

Dwayne Johnson ponovno najplaćeniji glumac

Foto: Instagram

Dwayne "The Rock" Johnson dobio je titulu najplaćenijeg glumca na svijetu i to drugu godinu zaredom. Između lipnja prošle godine i lipnja ove, Johnson je zaradio 87.5 milijuna dolara, od čeka je 23.5 milijuna od nadolazećeg Netflixovog filma Red Notice.

Godina prije bila je za glumca malo unosnija jer je na račun spremio 89.4 milijuna, ali u tome mu je pomogao i film Jumanji: Iduća razina, između ostalog. Johnson se prvi puta na listi najplaćenijih glumaca našao 2016. godine, kada je zaradio 64.5 milijuna.

Odmah iz njega na listi je njegov kolega iz filma Red Notice Ryan Reynolds sa 71.5 milijuna dolara zarade. Za Red Notice dobio je 20 milijuna, Netflix mu je dao još 20 za Six Undergorund, a također je u pripremi i još jedan Netflixov projekt, za koji je sigurno dobio popriličan iznos.

Na trećem se mjestu nalazi još jedan miljenik Netflixa, Mark Wahlberg. 58 milijuna dolara zarade stiglo je i od akcijske komedije Spenser Confidential, kao i od produkcijske uloge na dokumentarcima kao što su McMillions i Wahl Street.

Ben Affleck je na četvrtom mjestu s 55 milijuna dolara zarade, dok ga slijedi na petom mjestu Vin Diesel, koji je zaradio 54 milijuna dolara, unatoč tome što su novi Brzi i žestoki odgođeni.

Među deset najplaćenijih su još Akshay Kumar (48.5 milijuna), Lin-Manuel Miranda (45.5 milijuna), Will Smith (44.5 milijuna), Adam Sandler (41 milijun) i na desetom mjestu Jackie Chan sa zarađenih 40 milijuna dolara.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    Bolinjero bolinjero @ 28.2.2021. 20:05

    Većina sa liste je da se prekrstiš. Užas. Pu, pu, pu, pa gde ide ovaj svet. Nekada ovakvi poput Džonsona i Dizela ne bi mogli zaraditi od glume ni 100 evra. Pu još jednom, pu jebem ti ovakvu glumu.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala