Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cinestar ponovno otvara svoja vrata
Nakon par mjeseci pauze radi pandemije koronavirusa, kino-dvorane napokon ponovno otvaraju svoja vrata

Cinestar ponovno otvara svoja vrata

Pet mjeseci od zatvaranja uslijed pandemije koronavirusa, multipleks kina Blitz-CineStar od četvrtka, 20. kolovoza, ponovo otvaraju svoje dvorane uz poštivanje preporuka nadležnih tijela za kinoprikazivačku djelatnost, prenosi HRT.

Kako se ističe u priopćenju, CineStar će otvoriti dvorane nakon što je Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz suradnju s Ministarstvom kulture i medija i Blitz-CineStarom, pripremio odgovarajuće preporuke za poslovanje multipleks kina koje sigurnost posjetitelja i zaposlenika stavljaju na prvo mjesto i tako omogućuju opušteno uživanje u filmovima.

Kino dvorane će biti otvorene uz sve potrebne mjere usmjerene na zaštitu zdravlja zaposlenika i posjetitelja kina, što podrazumijeva provedbu dezinfekcije te uspostavu novih higijenskih standarda, napominju iz Blitz-CineStara.

Planirane mjere nadopunjene su i najnovijim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za kinoprikazivačku djelatnost. Tako će kapacitet dvorana biti limitiran, a on line sustav prodaje ulaznica i blagajne automatski će blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja.

- Na taj će način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći i sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno, stoji u priopćenju. CineStar vodi računa i o rasporedu projekcija radeći veće razmake između početaka i završetaka filmova, kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetitelja u lobbyjima, gdje je preporuka fizičke distance 1,5 metar.

Iz CineStara također najavljuju i neke novosti. Posjetitelje od 20. kolovoza u zagrebačkom CineStaru Arena očekuju preuređene Gold Class dvorane, dok je CineStar Joker u Splitu renoviran te će prvi na hrvatsko tržište donijeti novitete, "KIDS dvoranu" s toboganom i igraonicom te "Royal beds" kožne ležajeve za dvoje koji će biti dostupni u svim dvoranama splitskog kina.

CineStar od sada nudi mogućnost online kupnje hrane i pića istovremeno s kino ulaznicama, a koju će posjetitelji moći preuzeti na blagajni prije filma.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala