Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mirna Berend se (privremeno?) vraća u TV eter
...a mi se tim povodom prisjećamo njezinih TV uspjeha i legendarnog vrijeđanja Katalenića

Mirna Berend se (privremeno?) vraća u TV eter

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon Vlatke Pokos, ulogu komentatorice u "IN Magazinu" Nove TV, preuzela je njezina stara konkurentica, Mirna Berend. Od četvrtka, 30. travnja, nekad popularna voditeljica komentirat će aktualna društvena zbivanja, a to će, prema vlastitim riječima, činiti vrlo iskreno. "Ne podnosim licemjerje", kaže Mirna Berend za koju se, poput Vlatke, šuška da se sprema na "veliki televizijski comeback".

Da je svojeglava i oštra na jeziku (što ju je možda i stajalo voditeljske karijere?), Mirna Berend dokazala je još dok je HTV-om carevala Ksenija Urličić. Nakon što je njezina karijera na državnoj televiziji naprasno završena, o čemu su pisane priče i priče, Mirna se okrenula dizajniranju nakita koji ju je, kaže, preporodio. Ipak, na njezin televizijski povratak nije trebalo dugo čekati - na Novoj TV nekoliko je godina vodila blagdanski maraton "Dan iz snova", nakon čega je kviz "Ona ili on" uzela iz ruku Sandre Bagarić i tako ga spasila od propadanja.

Ipak, njezin najjači televizijski trenutak dogodio se kad zapravo i nije bila na svom terenu. Gostujući u tada nevjerojatno popularnom showu Story Supernova izvrijeđala je danas propalog pjevača Josipa Katalenića, mirno pijući Coca Colu dok je nadobudni plavušan propadao u zemlju od srama.

Svoju je osobnost provukla i kroz tabloide. Prije dvije godine snimljena je, naime, kako parkira na mjestu za invalide. Njezin odgovor i danas se citira - kad ju je novinarka nazvala za komentar, mirno je odgovorila: "Ja sam invalid u mozgu".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala