Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tjedni izbor Viasat kanala
Provjerite najzanimljivije naslove s Viasatovih kanala koji na male ekrane stižu ovaj tjedan

Tjedni izbor Viasat kanala

U nastavku provjerite tjedni izbor Viasat TV programa, za svakoga ponešto, za razdoblje 10. – 16. kolovoza, 2020.

Ponedjeljak, 10. kolovoza u 21:00 sat
Viasat History: Najbolje od ostalog – Vijetnamski rat

Snažna priča o Vijetnamskom ratu - od dinastijske povijesti zemlje i utjecaja kršćanskih misionara i francuskog kolonijalizma do japanske okupacije tijekom Drugog svjetskog rata i uspona Ho-Ši-Mina.

Epizoda 1: Istražujemo ranu povijest Vijetnama, njegov narod, dinastijske borbe i invazije; također ćemo se pozabaviti interesima Francuza, Japanaca u Drugom svjetskom ratu te usponom komunizma 1941. godine.

Utorak, 11. kolovoza u 21:00 sat
Epic Drama: Ljeto zločina – Pustolovine Frankie Drake

Smještena u Toronto 1920-ih godina, ovo je priča o jedinim privatnim detektivkama u gradu koje se hvataju u koštac sa slučajevima koje policija ne želi istraživati. U tom vremenu promjena i nade, njihov im je spol najveća prednost.

Epizoda 1: Frankie je osumnjičena za pljačku nakita koja je izvedena na način na koji krade njezin otac. Da bi sprala ljagu sa svoga imena, Frankie se ubacuje u istragu.

Srijeda, 12. kolovoza, u 17:00 sati
Viasat Explore: Najbolje od ostalog – GRIP - svijet automobila

Četvorici ljudi, kojima adrenalin struji žilama, samo je jedno na umu: stisnuti gas do daske! GRIP je čista automobilistička i vozačka zabava bez granica.

Epizoda 1: Svaki od voditelja GRIP-a žudi za titulom "Kralj GRIP-a". Svaki dobiva 1500 eura da bi kupio automobil, u kojem će se poslije utrkivati s ostalima.

Četvrtak, 13. kolovoza u 21:00 sat
TV1000: Fimska večer - Slobodna zona

U ovom ratnom trileru smještenom u Iraku, koji je režirao Paul Greengrass, Matt Damon glumi odmetnutog časnika američke vojske. U ostalim ulogama nastupaju Greg Kinnear i Brendan Gleeson.

Uloge: Matt Damon, Greg Kinnear, Brendan Gleeson, Amy Ryan, Khalid Abdalla

Petak, 14. kolovoza u 21:00 i 21:45 sati
Epic Drama: Ljeto zločina – Pozornik

U drugoj sezoni Corcoran nastoji obuzdati zaraćenu metropolu dok se hrva s osobnim demonima, uključujući nevjeru supruge i najboljega prijatelja. On i oni oko njega nastavljaju mučiti i podupirati jedni druge, boriti se i patiti, ubijati i opraštati, pritom pretvarajući New York u uzbudljivi grad kakav poznajemo i danas.

Epizoda 1: 5. veljače 1865. Mladići nestaju i umiru alarmantnom brzinom. Okorjeli kriminalac terorizira zajednicu, a njegovu nasilničku vladavinu može zaustaviti samo detektiv Kevin Corcoran.

Epizoda 2: Pronađeno je još leševa mladih ljudi, a ostali tinejdžeri i dalje nestaju. Detektiv Kevin Corcoran poduzima sve da bi pronašao odgovore.

Subota, 15. kolovoza u 14:20 sati
Viasat Nature: Najbolje od ostalog – Vremenske mutacije

Serija koja gledatelje vodi na prvu liniju novih i šokantnih vremenskih fenomena koji, zahvaljujući klimatskim promjenama, mijenjaju svijet oko nas brže nego što se s time možemo nositi.

Nedjelja, 16. kolovoza u 14:00 sati
Viasat Nature – NOVO! Premijera serije – Divlja Kanada II

U ovoj seriji prikazujemo do sada neviđene snimke divljih životinja i prekrasnih krajolika, donoseći zadivljujuću sliku zemlje s nevjerojatnom prirodom koju je čovjek oblikovao tisućama godina.

Epizoda 1: Svake godine u proljeće grbavi kitovi dolaze na atlantsku obalu; u golemim borealnim šumama Kanade susrećemo polarne medvjede, a u Britanskoj Kolumbiji istražujemo najveću svjetsku kišnu šumu umjerenog područja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala