Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.8.
Ova nedjelja donosi novije i starije filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9.8.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:55 sati
Aleksej se zbližava s Pavlom i njegovim prijateljima. Sveti Sinod pritišće Katarinu zbog njezine odluke da se uda za Grigorija Orlova. Grof Panjin i dalje smatra da Pavel jedini ima pravo naslijediti prijestolje. Ruski poslanik stiže u Carigrad, ali očito je da nije dobrodošao. Katarina dodjeljuje Sofji težak zadatak.

FILMOVI

Ruka od milijun dolara, RTL u 20 sati
Kasno jedne noći, gledajući kriket iz Indije na TV-u, J. B.-ju sine ideja, i to tako radikalna da bi mogla upaliti. Zašto ondje ne naći novu bejzbolsku bacačku senzaciju? Krenuvši u Mumbai u pratnji svog nadarenog, ali razdražljivog skauta Raya, J. B. organizira televizijsko državno natjecanje zvano "Ruka od milijun dolara", gdje se natječe 40.000 nadobudnih mladića sve dok dvojica 18-godišnjih finalista, Rinku i Dinesh, ne izađu kao pobjednici.

Završni udarac, RTL 2 u 20:15 sati
Ne postoje male laži. Chris Wilton (Jonathan Rhys Meyers), odnedavno umirovljeni profesionalni igrač tenisa, zaposli se kao trener ekskluzivnog teniskog kluba u Londonu. Ondje upozna bogatog učenika Toma Hewetta (Matthew Goode), s kojim dijeli ljubav prema operi. Tomova starija sestra Chloe (Emily Mortimer), očarana je Chrisom i njih dvoje se uskoro počnu viđati. Za vrijeme obiteljskog okupljanja, Chris se susreće s Tomovom zaručnicom, američkom glumicom Nolom Rice (Scarlett Johansson) te oni odmah osjete međusobnu privlačnost.

Kapetan Amerika: Prvi osvetnik, Nova TV u 20:15 sati
Kapetan Amerika: Prvi osvetnik fokusira se na rano doba Marvelovog univerzuma, u kojem se Steve Rogers dobrovoljno prijavi za sudjelovanje u eksperimentalnom programu koji ga pretvara u super vojnika znanog kao Kapetan Amerika.

James Bond: Operacija Grom, Doma TV u 22:15 sati
Šef međunarodne zločinačke organizacije SPECTRE daje svom najsposobnijem čovjeku, Emiliju Largou, nalog da NATO-u ukrade dvije atomske bombe. U jednom lječilištu blizu baze NATO-a odmara se pilot bombardera bojnik Francois Derval. Njega zavede Fiona Volpe koja radi za Largoa. Neposredno prije no što Derval treba krenuti na rutinski let, kad će njegov avion nositi dvije atomske bombe, Fiona ga uz pomoć grofa Lippea, koji također radi za SPECTRE, ubije. Zamijenit će ga čovjek kojem je plastičnom operacijom lice promijenjeno tako da izgleda potpuno isto kao Derval.

Različita: Pobunjena, Nova TV u 22:45 sati
Nakon što je otkrila da ne pripada niti jednoj frakciji, Beatrice Prior mora izabrati svoj daljnji život. Rastrgana između društvenih pravila i vlastitog puta kojeg smatra jedino ispravnim ona će pokazati da biti različita nije više mana, nego najveća prednost.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala