Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hulu otkazao svoju seriju High Fidelity sa Zoë Kravitz
Unatoč odličnim kritikama i dobrim ocjenama serija neće doživjeti drugu sezonu

Hulu otkazao svoju seriju "High Fidelity" sa Zoë Kravitz

Foto: YouTube

Romantična dramska serija High Fidelity čija je glavna zvijezda Zoë Kravitz nažalost neće doživjeti više od jedne sezone.

Serija je bila nova verzija poznatog istoimenog filma Hi-Fi iz 2000. godine (snimljenog prema bestseleru Nicka Hornbyja iz 1995.) u kojem je glavnu ulogu vlasnika polu-propale prodavaonice ploča imao John Cusack kao Rob, čiju je ulogu preuzela Kravitz i to kao Robyn 'Rob' Brooks. Zanimljivost je što je Kravitzina majka Lisa Bonet glumila u originalnom filmu uz Cusacka, i to njegovu bivšu djevojku Marie DeSalle.

Podsjetimo, serija High Fidelity bila je naručena prije više od dvije godine i zamišljena kao serija za Disney+, no u travnju 2019. godine premještena je na servis Hulu ponajviše zbog ozbiljnih tema koje su bile prikladnije za njih, nego za obiteljski orijentirani Disney+. Streaming servis Hulu odlučio se na ukidanje serije iako je ona imala i više nego odlične kritike, a Kravitz se nakon odluke oglasila na svom Instagramu i oprostila s ekipom uz riječi prekidi su užas.

U ostalim ulogama u seriji bili su Jake Lacy, Da’Vine Joy Randolph i David H. Holmes, a seriju potpisuju Veronica West i Sarah Kucserka.

Kravitz je još u lipnju ove godine za Variety otkrila kako bi voljela snimiti drugu sezonu serije jer je mnogo toga ostalo nedorečeno, te da likovi i priče imaju još puno toga za ponuditi. "Mislim da serija ima puno potencijala. Mislim da svi likovi još imaju mjesta za rast i razvoj, ali i da se uvale u razne nevolje. Ima još puno mjesta koje možemo posjetiti i rado bih imala priliku za to", rekla je tada dok se još nije znala službena odluka o otkazivanju.

Obožavatelji serije jako su razočarani ovom odlukom, ali ostaje nada da bi neka druga mreža mogla preuzeti seriju. Ako volite Zoe Kravitz, nju ćemo moći gledati kao Catwoman u novoj filmu The Batman s Robertom Pattinsonom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala