Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon fotki stigao i prvi trailer za seriju o opakoj negativki Ratched
Sarah Paulson je medicinska sestra Mildred Ratched u seriji prema filmu "Let iznad kukavičjeg gnijezda"

Nakon fotki stigao i prvi trailer za seriju o opakoj negativki Ratched

Foto: YouTube

Prošlo je samo nekoliko dana otkad je Netflix objavio datum premijere i prve fotografije za svoju novu seriju Ratched, a sad je stigao i prvi trailer.

Priča o medicinskoj sestri Mildred Ratched svojevrsni je prequel kultnog Formanovog fima Let iznad kukavičjeg gnijezda u kojem ju je glumila Louise Fletcher, dok je u seriji uloga ove legendarne negativke pripala odličnoj Sarah Paulson.

Trailer traje skoro tri minute i upoznaje nas s Mildred (Paulson) koja dolazi u Sjevernu Kaliforniju kako bi preuzela posao glavne medicinske sestre u psihijatrijskoj bolnici. I dok se ona predstavlja kao savršena sestra ubrzo će biti jasno da je ona daleko od toga.

Netflix je unaprijed naručio dvije sezone koje će imati ukupno 18 epizoda i pratit će Mildred koja od naizgled obične medicinske sestre postaje čudovište koje je svima poznato još iz romana Kena Keseya (te kasnije filma). Ova opaka medicinska sestra provodit će užasne eksperimente u ustanovi čime će otkriti da se prava čudovišta ne rađaju, već da se stvaraju.

Kao autor serije navodi se Evan Romansky, a izvršnu produkciju potpisuju Ian Brennan i Ryan Murphy, producenti hit serija kao što su Glee i Hollywood. U ostalim ulogama su također poznata glumačka imena kao što su Cynthia Nixon, Judy Davis, Sharon Stone, Jon Jon Briones, Finn Wittrock, Charlie Carver, Alice Englert, Amanda Plummer, Corey Stoll, Sophie Okonedo, Brandon Flynn i Vincent D’Onofrio.

Serija Ratched će biti dostupna na Netflixu od 18. rujna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala