Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte novi trailer za špijunski triler A Call to Spy
Film govori o hrabrom pothvatu tijekom Drugog svjetskog rata, a ističe se i po tome što većinu u produkciji čine žene

Pogledajte novi trailer za špijunski triler "A Call to Spy"

Foto: YouTube

IFC Films objavio je novi trailer za svoj špijunski triler A Call to Spy koji se osim kvalitetnom i zanimljivom radnjom ističe i po tome što ga potpisuje većinom ženska ekipa.

Njih predvodi za Oskara nominirana redateljica Lydia Dean Pilcher, a priča je fokusirana na žene koje su se tijekom Drugog svjetskog rata odvažile na opasnu misiju.

Početkom Drugog svjetskog rata Britanija postaje očajna pa Winston Churchill tajnoj agenciji (Special Operations Executive – SOE) daje novi zadatak, a to je regrutiranje žena kao špijuna. Njihova je misija napraviti sabotažu i stvoriti otpor. SOE-u predvodi Vera Atkins (Stana Katic) koja regrutira dvije naizgled neobične kandidatkinje: Virginia Hall (Sarah Megan Thomas) ima jednu drvenu nogu, a Noor Inayat Khan (Radhika Apte) je Muslimanka i pacifistkinja.

Ove će žene zajedničkim snagama pomoći potkopati nacistički režim u Francuskoj i ostaviti trag svojim djelovanjem. Film je inspiriran stvarnim pričama i u stvaranju scenarija pomogli su spisi SOE-e, OSS-a i CIA-e, a potpisuje ga Sarah Megan Thomas.

A Call to Spy svoju je premijeru imao još prošle godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Edinburghu gdje je bio jako hvaljen. U ostalim ulogama su Linus Roache, Rossif Sutherland, Marc Rissmann, Samuel Roukin i Laila Robins.

Film A Call to Spy bit će dostupan u odabranim kinima i kao VOD od 2. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala