Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eksplozivna TV premijera mjeseca: Hustlers dolaze na CineStar TV Premiere 1 kanal
Hit blockbuster inspiriran istinitim događajima pogledajte 1. kolovoza u 20h

Eksplozivna TV premijera mjeseca: Hustlers dolaze na CineStar TV Premiere 1 kanal


1. kolovoza u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu sprema se vatrena TV premijera hit blockbustera Prevarantice s Wall Streeta (Hustlers) koji okuplja impozantna imena filmske i glazbene scene, a inspiriran je istinitim događajima.

Film prati priču o osvetu striptizeta koje rade sa klijentelom sa Wall Streeta u New Yorku, a na filmske ekrane precrtan je prema članku iz magazina New York objavljenog 2015. godine. Članak se bavio presudama iz 2014. godine, kada su četiri žene i jedan muškarac optuženi za drogiranje muškaraca i krađu tisuća i tisuća dolara sa kreditnih kartica klijenata. Ukratko, striptizete su shvatile kako im se gadi cijela brokerska scena, te su odlučile iskoristiti činjenicu što su brokeri ionako razuzdani, nadrogirati ih i potom im ukrasti itekako velike svote novca. Znale su dobro što rade, jer kasnije su istražitelji jedva uspijevali pronaći sve žrtve ovih prevarantica.

Roselyn "Rosie" Keo, jedna od osuđenih žena, suvoditeljica i kokreatorica cijele situacije, odlučila je javno progovoriti o svemu te je završila upravo kao konzultantica na filmu Prevarantice s Wall Streeta, zajedno sa Samanthom Foxx, drugom idejnom začetnicom cijele prevarantske sheme.

U filmu Prevarantice s Wall Streeta, koji će svoju TV premijeru imati 1. kolovoza u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu, Roselyn je preimenovana u Destiny (Constance Wu), dok je uloga koju nosi Jennifer Lopez inspirirana Samanthom Foxx. Njihove poslovne partnerice su Annabelle (Lili Reinhart) i Mercedes (Keke Palmer). Gostujuće uloge ostvarile su Cardi B i Lizzo, no to nisu jedini glazbenici koji se pojavljuju u ovom krajnje napetom i vrućem filmu. Vjerojatno i ptice na grani to znaju, no Cardi B itekako je imala iskustva u ovom filmu s obzirom da je prije nego što se probila na glazbenu scenu bila striptizeta.

Daljinski u ruke i saznajte nevjerojatnu priču o ženama koje su nakratko uživale u svojoj osveti. Prevarantice s Wall Streeta kreću 1.8. u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala