Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix naručio prequel serije The Witcher
Nova serija govorit će o podrijetlu prvog Witchera i u planu je šest epizoda

Netflix naručio prequel serije "The Witcher"

Foto: YouTube

The Witcher: Blood Origin naziv je nove Netflixove serije, konkretno prequel hit serije The Witcher, koja će donijeti priču o podrijetlu prvog Witchera (lovca na čudovišta).

To je ukratko opis nove limitirane akcijske serije Blood Origin koja bi trebala imati šest epizoda. "Radnja je smještena u svijet vilenjaka 1200 godina prije svijeta koji smo upoznali u Witcheru. Blood Origin će ispričati priču koja se već izgubila u vremenu: saznat ćemo podrijetlo prvog Witchera, te o događajima koji su doveli do konjunkcije sfera kad su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedan", glasi sinopsis iz Netflixa.

Showrunner i izvršni producent serije bit će Declan de Barra, a na produkciji će raditi i showrunnerica Witchera Lauren Schmidt. Poljski autor Witcher romana Andrzej Sapkowski i na ovom će projektu biti kreativni savjetnik te je o novoj seriji rekao: "Jako je uzbudljivo što se svijet Witchera širi, što je i bilo planirano. Nadam se da će to privući još više obožavatelja da počnu čitati moje knjige."

The Witcher: Blood Origin će se snimati u Ujedinjenom Kraljevstvu, no u Netflixu još nisu mogli dati datum početka produkcije zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa. Nastavno na to, snimanje druge sezone serije Witcher trebalo bi se nastaviti sljedećeg mjeseca nakon što je bilo prekinuto još u ožujku. Ovo će biti treći projekt o Witcheru koji Netflix radi; podsjetimo najavili su anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala