Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zack Snyder otkrio neke pojedinosti o #SnyderCutu i datum prvog trailera
Čeka nas više od 214 minuta filma i u njemu neće biti nijedna scena koju je napravio Joss Whedon

Zack Snyder otkrio neke pojedinosti o #SnyderCutu i datum prvog trailera

Foto: YouTube

Filmaš Zack Snyder konačno je dao još neke detalje o svojoj verziji filma Justice League iliti Liga pravde, svima poznatoj kao #SnyderCut, i kad možemo očekivati prvi trailer.

Konačno imamo datum: prva službena najava bit će predstavljena 22. kolovoza na DC Fandomeu, dok će film premijerno biti dostupan sljedeće godine na servisu HBO Max. Navedene informacije mogle su se čuti na događaju Justice Con koji je okupio fanove, glumačku i ostalu ekipu Snyderove Lige pravde, te nekoliko humanitarnih organizacija. Snyder je ponovno napomenuo koliko je važno podizati svjesnost o mentalnom zdravlju te raditi na prevenciji samoubojstava, te da je humanitarni rad važniji od bilo kojeg filma.

Kad je bilo riječi o samom filmu, saznalo se da trenutno radi na svojim scenama, kako surađuje sa skladateljem poznatim kao Junkie XL s kojim će napraviti glazbenu podlogu za dodatne scene, ali i da neće otkriti hoćemo li dobiti film ili mini seriju – otkrio je kako u svakom slučaju će ukupno trajanje biti nešto duže od 214 minuta, a je li riječ o filmu ili seriji znat ćemo 22. kolovoza.

Kad je riječ o redatelju Jossu Whedonu, Snyder i dalje navodi da nije pogledao njegovu verziju Lige pravde, ali da svakako njegova verzija neće uključivati Whedonov rad. Ono što je obožavatelje također zanimalo jest Supermanovo odijelo koje je konačno predstavljeno i u potpunosti je crno kako je on od početka i htio – što možete vidjeti u kratkom isječku koji traje 20 sekundi i to po prvi put!

Podsjetimo, iako su se obožavatelji pune dvije i pol godine nadali kako će #SnyderCut postati stvarnost, Snyder nije imao takvu nadu. Sad smo svakim danom sve bliže njegovoj viziji filma s tim da nas 22. kolovoza uz prvi službeni teaser očekuje i otkrivanje službenog naziva filma. Mnogi nagađaju kako će se zvati jednostavno Zack Snyder’s Justice League – no, vidjet ćemo za manje od mjesec dana!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala