Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.7.
Subotnja večer već tradicionalno donosi hrpu odličnih hit filmova, izdvojili smo novije i starije hitove

TV Preporuke dana – Subota 25.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.7.

SERIJE / EMISIJE

Dobra bitka, HTV 2 u 22:15 sati
Adrian i Diane savjetuju televizijsku mrežu koja planira emitirati kontroverzni prilog koji bi mogao upropastiti karijeru popularnom filmskom glumcu. Maia i Lucca vrlo različito dožive iskustvo sudjelovanja u policijskoj ophodnji čikaške policije.

FILMOVI

Čuvari šume: Tajanstveni svijet, RTL u 20:10 sati
Svijet promatramo kroz oči Maje Katarine (kojoj je draže da ju zovu M.K.), inteligentne, duhovne i tvrdoglave sedamnaestogodišnjakinje koja kreće na putovanje života. Vraća se rodnom domu da bi se približila otuđenom ocu, profesoru Bombi, no nema strpljenja slušati njegove beskrajne priče o nevidljivim ljudima koji žive u šumama. No, kad se čarolijom transportira u svijet Listaša, sagleda svijet iz novog kuta.

Mothmanova proročanstva, HTV 1 u 20:05 sati
U uvodnoj špici ovog filma istaknuto je da je nadahnut stvarnim događajima. Riječ je o tragediji koja je 1967. pogodila gradić Point Pleasant u Zapadnoj Virginiji kada se urušio mjesni most Silver Bridge, što je dovelo do brojnih ljudskih žrtava. Knjigu je o tome napisao John A. Keel, dok je scenarij prema Keelovu predlošku djelo Richarda Hatema. Nesreću su popratile prethodne dojave o neobičnim bićima koje su jedni pripisali NLO-ima, a drugi staroj indijanskoj legendi.

Noć igre, Nova TV u 20:15 sati
Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovito sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

Babel, Doma TV u 22 sata
Četiri priče, smještene u Maroko, Meksiko, Japan te Sjedinjene Američke Države počinju tragedijom koja pogađa američki bračni par na odmoru u pustinji Maroka (Brad Pitt i Cate Blanchett), koji postaju svjesni da su dio niza događaja van njihove kontrole. U isto vrijeme gluhonijema japanska tinejdžerka u naponu mladenačkog buntovništva dolazi u sukob sa svojim ocem, dok meksička dadilja na radu kod dobrostojeće američke obitelji odluči bezu njihova znanja uzeti njihovo dvoje djece u Meksiko.

Žal, RTL u 22:05 sati
Mladi Amerikanac Richard (L. DiCaprio) putuje jugoistočnom Azijom i zaustavi se na kratko u Bangkoku. U opskurnom hotelu u kojem je odsjeo upozna ekscentričnog Daffyja (R. Carlyle) koji mu otkrije da se na jednom od tajlandskih otoka krije prekrasna plaža na kojoj se živi kao u raju. Richard sutradan na vratima sobe pronađe Daffyjev zemljovid do tajanstvenog otoka, ali otkriva da je Daffy počinio samoubojstvo.

Šifra U.N.C.L.E., Nova TV u 22:05 sati
Što se dogodi kada američki i ruski špijuni ujedine snage? Dogodi se film u stilu Jamesa Bonda koji će vas, osim nabrijanim scenama u kojima ne nedostaje akcije i oružja, nasmijati i zabaviti nadmetanjima tajnih operativaca!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala