Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Animal Planet ovaj vikend donosi svoj dokumentarac Surviving Joe Exotic
Pogledajte trailer za film koji je snimljen samo nekoliko mjeseci prije njegova uhićenja

Animal Planet ovaj vikend donosi svoj dokumentarac "Surviving Joe Exotic"

Foto: YouTube

Tko bi rekao da se saga o Tiger Kingu nastavlja!

Animal Planet prije nekoliko dana objavio je trailer za svoj dokumentarni film Surviving Joe Exotic čiji je fokus na životinje Joea Exotica (pravim imenom Joseph Maldonado-Passage) koje je on nekad imao u svom egzotičnom zoološkom vrtu.

Ovaj specijal snimljen je samo četiri mjeseca prije nego što je Joe Exotic bio uhićen za planiranje ubojstva Carole Baskin, a u filmu ćemo vidjeti njegova razmišljanja o parku: "Mi smo zoološki vrt otvoren za javnost koji zapravo prihvaća neželjene životinje", kaže u najavi. Na upit zašto uopće ima takav zoološki vrt, odgovara kako ni sam ne zna odgovor jer nije da mu taj posao donosi neki novac.

Dokumentarac Animal Planeta dolazi nam četiri mjeseca nakon što je Netflix objavio svoju super uspješnu seriju Tiger King: Murder, Mayhem and Madness koja je detaljno obradila Joea Exotica i njegov svakodnevni sukob s Carole Baskin, koji ga je i doveo do zatvora. Podsjetimo, Exotic je 2019. godine proglašen krivim za planiranje njezinog ubojstva te da je platio 3 tisuće dolara Allenu Gloveru da izvrši ubojstvo, uz još niz sitnijih točki optužbi po kojima je također proglašen krivim.

Exotic je u ožujku tužio razne vladine agencije i traži ukupno 94 milijuna dolara odštete, no i dalje izdržava 22-godišnju kaznu zatvora u Teksasu. U međuvremenu se dogodilo ono što on nikad nije htio: Baskin će uskoro preuzeti kontrolu nad njegovim bivšim zoološkim vrtom koji joj je pripao zbog presude koju je dobila protiv Exotica, a koju joj on nikad nije novčano isplatio.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala