Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peta sezona serije The Crown tek 2022. godine
Netflix uzima dugačku pauzu sa snimanjem serije, a četvrtu sezonu na streamingu očekujemo do kraja ove godine

Peta sezona serije "The Crown" tek 2022. godine

Foto: YouTube

Jedna od najskupljih Netflixovih serija The Crown (Kruna) svakako će imati šest sezona, ali na zadnje dvije ćemo se itekako načekati.

Poznata serija u kojoj smo u prve dvije sezone u glavnoj ulozi gledali Claire Foy, nakon koje je ulogu preuzela Olivia Colman, u petoj i šestoj sezoni Kraljicu Elizabetu II zaigrat će Imelda Staunton – samo to nećemo vidjeti tako skoro.

Naime, četvrta je sezona završila s produkcijom netom prije zatvaranja radi koronavirusa tako da premijeru očekujemo do kraja ove godine, ali na petu ćemo pričekati. Naime, snimanje neće krenuti prije lipnja sljedeće godine tako da na Netflixu 2021. godine nećemo moći gledati nove epizode ove omiljene serije.

Deadline prenosi kako prekid snimanja nema veze s pandemijom koronavirusa, već je ta pauza u produkciji oduvijek bila u planu samo se prikladno poklopila s trenutnom zdravstvenom situacijom. Podsjetimo, slična pauza već je bila između druge i treće sezone kad je Foy predala krunu Colman.

Netflix je početkom godine objavio kako će peta sezona biti posljednja, ali se tvorac serije Peter Morgan ovaj mjesec predomislio pa su seriju produljili na šest sezona. Osim Staunton koja preuzima glavnu ulogu Kraljice Elizabete II, poznato je da će u te dvije sezone Princezu Margaret glumiti Lesley Manville, dok će ostatak glumačke postave biti poznat u narednim mjesecima.

Četvrtu sezonu dakle očekujemo krajem ove godine i vremenski će biti smještena u 1990-e godine, a uz Colman ćemo gledati Gillian Anderson kao Margaret Thatcher, Emmu Corrin kao princezu Dianu koja se udala za princa Charlesa kojeg je zaigrao Josh O’Connor.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala