Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Denzel Washington i Julia Roberts u novoj Netflixovoj drami Sama Esmaila
"Leave the World Behind" testirat će kako se povezanost s najbližima mijenja u trenutku krize, te se stvara nova

Denzel Washington i Julia Roberts u novoj Netflixovoj drami Sama Esmaila

Foto: PR Photos

Denzel Washington i Julia Roberts potpisali su ugovore za novu obiteljsku triler dramu Leave the World Behind prema romanu Rumaana Alama.

Prava za film prema navedenom romanu pripala su Netflixu, a prema prvim informacijama čini se da će kako nam spremaju još jedan blockbuster. Sam Esmail režirat će film prema vlastitoj adaptaciji Alamanovog scenarija, a već je surađivao s Roberts na Amazonovoj dramskoj seriji Homecoming.

Leave the World Behind je priča o dvije obitelji koje se ne poznaju, ali su prisiljene zajedno si pomagati i surađivati nakon što jedan produženi vikend stravično pođe po zlu. Radnja romana glasi: Amanda i Clay odlaze na samotno mjesto na Long Islandu kako bi proveli kvalitetan odmor, što im je prijeko potrebno zbog užurbanog života u New Yorku. S njima idu i njihova djeca tinejdžeri, sin i kćer, a smještaj koji su unajmili je i više nego luksuzan. No, čaroliju savršenog odmora u ponoć će prekinuti kucanje na vratima: stigli su Ruth i G. H., stariji par i vlasnici kuće koji dolaze u panici i sa sobom nose strašnu vijest. Nešto čudno je izbrisalo cijeli grad, a kako u kući nema interneta i televizije nemoguće je provjeriti govore li istinu i tko kome treba vjerovati.

Roberts će se naći u ulozi majke obitelji koja unajmi kuću, a Washington u ulozi vlasnika kuće. Priča opisuje svu kompleksnost roditeljstva, rasne i klasne sukobe, ali i činjenicu kako se naše najbliže obiteljske veze i povezanost mogu raspasti i promijeniti u trenutku krize. Spomenuti roman bit će izdan tijekom ovog listopada (konkretno 6.10.).

Washington i Roberts prošli su put surađivali 1993. godine na trileru Slučaj Pelikan koji je također bio adaptacija romana, i to Johna Grishama.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala