Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix dobio međunarodna prava na Spužvu Boba u filmu Spužva u bijegu
Animirani film koji se donedavno trebao naći u kinima početkom 2021. bit će dostupan na Netflixu

Netflix dobio međunarodna prava na Spužvu Boba u filmu "Spužva u bijegu"

Foto: YouTube

Streaming servis Netflix dogovorio je međunarodna distribucijska prava na najnoviji film o omiljenom liku Spužvi Bobu koji će se na tom servisu naći početkom 2021. godine.

Podsjetimo, još sredinom lipnja ove godine animirani film SpongeBob Movie: Sponge on the Run, kod nas preveden Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu, najavljivan je kako uskoro stiže u kina da bi zbog tijeka pandemije koronavirusa Paramount i Nickelodeon odustali od prikazivanja u kinima. Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu trebao se naći na premium servisima za digitalno posuđivanje, te potom na servisu CBS All Access, ali s obzirom na trenutni dogovor oko distribucije na Netflixu film će biti dostupan puno većem broju ljudi.

Spužva Bob time je postao samo još jedan u nizu filmova koji preskaču planirano emitiranje u kinima i dolazi na neki od streaminga. Netflix pokriva većinu država, jedna od onih u kojoj ga nema jest Kina, dok će u Kanadi biti dostupan preko Paramounta pa tek onda na Netflixu.

Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu u našim je kinima prvotno trebao biti prikazan 28. svibnja. Iz Netflixa još nema informacija kad će treći film u Spužva Bob franšizi biti dostupan. Na snimanje animiranog filma potrošeno je oko 60 milijuna dolara, za usporedbu drugi film Spužva na suhom imao je budžet od oko 74 milijuna dolara i diljem svijeta je zaradio odličnih 325 milijuna dolara tako da je preskakanje kina za Spužvu u bijegu dosta veliki gubitak.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala