Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao novi trailer za The Alienist: Angel of Darkness
Druga sezona serije čini se prilično napeta, a u glavnim ulogama ponovno su Dakota Fanning, Daniel Bruhl i Luke Evans

Stigao novi trailer za "The Alienist: Angel of Darkness"

Foto: YouTube

Manje od tjedan dana dijeli nas od dvosatne premijere serije The Alienist: Angel of Darkness, ali TNT nas je svejedno počastio novim trailerom!

Podsjetimo, riječ je o drugoj sezoni Emmyjem nagrađene psihološke triler serije The Alienist, koja se vodi pod podnaslovom Angel of Darkness. U ovom nastavku Sara (Dakota Fanning) je otvorila svoju privatnu detektivsku agenciju i predvodi novi slučaj. Ponovno će surađivati s doktorom Krezlerom (Daniel Bruhl) i Johnom Mooreom (Luke Evans) koji je sada postao reporter New York Timesa.

Trojac se udružuje kako bi pronašao Anu Linares, otetu novorođenu kćer španjolskog konzulara. Istraga će ih odvesti na put otkrivenja ubojstava i prijevare, sve do opasnog ubojice. Kao što je to bio slučaj u prvoj sezoni, i u ovoj će u središtu pažnje biti ukazivanje na provokativne probleme tipične za to doba kao što su korupcija raznih institucija, nesrazmjer u primanjima, žuti senzacionalizam i uloga žena u društvu – a sve navedeno aktualna su pitanja i dan danas.

U ostalim ulogama su Douglas Smith, Matthew Shear, Robert Ray Wisdom i Ted Levine. Među novim licima su Melanie Field i Rosy McEwen.

Premijera serije The Alienist: Angel of Darkness bit će 19. srpnja, a očekuje nas ukupno osam epizoda. Prethodno ste mogli vidjeti najnoviju najavu, a u nastavku se prisjetite originalnog službenog trailera objavljenog krajem svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala