Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Komedija Emily in Paris s Lily Collins dobila premještaj na Netflix
Nova polusatna humoristična serija Darrena Stara trebala je biti prikazana na mreži Paramount Network

Komedija "Emily in Paris" s Lily Collins dobila premještaj na Netflix

Foto: YouTube

Humoristična serija Emily in Paris Paramount Networka ipak stiže na Netflix.

Serija je trebala biti predstavljena na matičnoj mreži, ali ipak je sklopljen dogovor s Netflixom koji će imati ekskluzivna prava na prvu sezonu. Emily in Paris je osmislio Darren Star (Mlađa, Seks i grad) koji je i njezin izvršni producent, a u glavnoj ulozi Emily nalazi se Lily Collins. Riječ je o jednoj od rijetkih igranih serija koja je planirana za Paramount Network u bliskoj budućnosti: trenutno jedina takva jest Yellowstone čija je treća sezona krenula u lipnju, a četvrta je već u planu.

Emily in Paris sastoji se od 10 polusatnih epizoda i opisana je kao romantična komedija. Radnja prati 20-i-nešto-godišnju ambicioznu marketinšku stručnjakinju iz Chicaga Emily (Collins) koja nenadano dobije promaknuće u Parizu. Emily potom započinje sasvim novi život u drugoj državi (i na sasvim drugom kontinentu) što je, naravno, obilježeno raznim avanturama i izazovima dok pokušava naći ravnotežu među svojim kolegama s posla, novim prijateljima i romantičnim vezama.

Star je oduševljen s premještajem na Netflix: "MTV Studios i ja nismo mogli zamisliti bolji dom za seriju od Netflixa. Budući da su oni prisutni u cijelom svijetu veselimo se što će Emilyne avanture pratiti gledatelji diljem svijeta."

U ostalim ulogama su Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie i Arnaud Viard. Serija je u snimljena u Parizu te na nekim lokacijama u ostatku Francuske.

Emily in Paris na Netflix stiže tijekom jeseni s tim da točan datum još nije poznat i još uvijek čekamo prvi trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala