Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ako ste mislili da Lucifer više nema velikih iznenađenja, pogledajte trailer 5. sezone
Nova sezona čiji prvi dio stiže 21.8. predstavlja novi lik kojeg je utjelovio omiljeni Tom Ellis

Ako ste mislili da "Lucifer" više nema velikih iznenađenja, pogledajte trailer 5. sezone

Foto: YouTube

Lucifer se vratio iz pakla! Zapravo nije, vratio se njegov... zli brat blizanac.

Upoznajte Michaela! Izgleda kao Lucifer, ali nije Lucifer – to je njegov zli brat blizanac kojeg je, naravno, također utjelovio Tom Ellis. Tako otprilike možemo opisati trailer pete sezone koja će biti dostupna u dva dijela, a prvi nam stiže za malo više od mjesec dana.

U traileru za Lucifer 5A, kako se službeno vodi prvi dio nove sezone, nalazimo Chloe (Lauren German) koja očajnički pokušava nastaviti svoj život nakon što se njen omiljeni Lucifer morao vratiti u svoje kraljevstvo na kraju četvrte sezone. Chloe se fokusirala na posao i na druženje s Maz (Lesley-Ann Brandt) u nadi da će joj to pomoći da zaboravi Lucifera, ali onda se on pojavi direktno iz pakla. No, to nije Lucifer nego njegov blizanac Michael za kojeg se ispostavi da je prilično zao.

Podsjetimo, prošli mjesec smo saznali kako su u Netflixu odlučili seriji dati i šestu sezonu koja će ujedno biti i posljednja. Serija se prve tri sezone prikazivala na Fox-u koji ju je potom otkazao te ju je Netflix uzeo pod svoje pa smo u svibnju 2019. godine dobili četvrtu sezonu. Mjesec kasnije odlučili su da će peta sezona sa 16 epizoda biti posljednja, ali na sreću svih vjernih obožavatelja nedavno su se predomislili.

Osim Ellisa kojeg gledamo u ulozi Lucifera Morningstara i sad njegovog brata Michaela, German kao Chloe te Brandt kao Maz, u seriji glume Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Aimee Garcia, Rachael Harris, Inbar Lavi i Graham McTavish.

Prvi dio pete sezone Lucifera na Netflixu će biti dostupan od 21. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala