Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.7.
Subotnja večer već tradicionalno donosi hrpu odličnih hit filmova, uglavnom starijih naslova

TV Preporuke dana – Subota 11.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11.7.

SERIJE / EMISIJE

Dobra bitka, HTV 2 u 22:50 sati
Diane i Adrian prihvaćaju angažman u još jednom slučaju vezanom za policijsko nasilje, a ovaj put zastupaju neočekivano, ali poznato lice: Colina Sweeneyja. Lucca zastupa Maiju u razgovoru s FBI-evim istražiteljem koji traži podatke o skandalu Rindell.

FILMOVI

Pink Panther, Doma TV u 19:55 sati
Svjetski poznati nogometni trener je ubijen, a neprocjenjivi prsten ukraden. Kako se na samom prstenu nalazi ni manje ni više nego legendarni dijamant poznat kao Pink Panther, francuska vlada za rješavanje ovog dvostrukog slučaja hitno treba usluge svog najboljeg detektiva.

Ostani uz mene, HTV 3 u 20:05 sati
Godine 1987. nominirana za Oscara u kategoriji najboljeg adaptiranog scenarija, te nominirana za Zlatni globus za najbolji film i režiju, kultna pustolovna drama redatelja Roba Reinera izuzetno je uspjela adaptacija istoimene novele glasovitog "kralja horora" Stephena Kinga.

Vrijeme je novac, HTV 1 u 20:05 sati
Prestajete stariti kad napunite 25 godina. Ali problem je što vam onda opstaje još samo jedna godina života, ako si ne možete kupiti još vremena. Bogati si osiguravaju još desetljeća, a ostali mole, kradu i snalaze se za svaki sat koji mogu dobiti da prežive još jedan dan. Mladić se nađe u situaciji da dobije više vremena nego može i zamisliti, ali je prisiljen bježati od korumpirane policije kako bi sačuvao život.

Godišnji odmor snova, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon 50 tjedana napornog rada i dosadne rutine, Clark Griswold (Chevy Chase) veseli se zasluženom odmoru, na kojemu će mu se pridružiti cijela obitelj. Supruga i djeca radije bi do odredišta letjeli, ali Clark inzistira na vožnji preko Amerike, potpuno miran i samopouzdan, jer je cijeli put pažljivo isplanirao danima prije polaska. S takvim pomnim planiranjem sve bi trebalo ići kao po loju, ali po krivu će poći apsolutno sve što može.

Kum 3, Doma TV u 21:35 sati
Treći dio maestralne Coppline trilogije ne samo da savršeno koherentno zaokružuje cjelinu, već i ostaje vjeran duhu, stilu i formi prijašnjih dijelova, za što je bio nominiran i za Oscara. Priča počinje 1979. u New Yorku, klasičnim obiteljskim okupljanjem, dvadesetak godina nakon što je Michael Corleone (Al Pacino) naredio ubojstvo svoga brata.

Osvetnici: Rat beskonačnosti, Nova TV u 22:20 sati
Marvelov film neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala