Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odabrana nova Batwoman!
Nakon što je seriju nakon samo jedne sezone napustila Ruby Rose stiže zamjena: Lavicia Leslie

Odabrana nova Batwoman!

Foto: PR Photos

Nakon samo jedne sezone serije Batwoman objavljeno je kako je Ruby Rose, koja se nalazila u naslovnoj ulozi, odlučila napustiti seriju. Nakon mnogobrojnih pitanja kako i zašto postavilo se ono još bitnije: tko će biti nova Batwoman? Danas napokon doznajemo.

Showrunnerica Caroline Dries, Warner Bros., The CW i producent Greg Berlanti odlučili su: Ruby Rose će zamijeniti Javicia Leslie.

Leslie je glumila u dvije sezone serije God Friended me, kao i u drami The Family Business i Always a Bridesmaid. Odluka o odabiru Leslie u ovoj ulozi označava veliku pobjedu za pozitivno predstavljanje u kinematografskom svijetu superjunaka, što je komentirala i sama glumica:

"Iznimno sam ponosna što sam prva crna glumica u kultnoj ulozi Batwoman na televiziji, a kao biseksualna žena, počašćena sam što se mogu priključiti ovoj naprednoj seriji koja je bila pionir za LGBTQ+ zajednicu."

Leslie neće preuzeti ulogu Kate Kane, koju je glumila Rose, već će se naći u ulozi novog lika. Službeni opis lika otkrio nam je:

Ryan Wilder će postati Batwoman. Ona je simpatična, neuredna, pomalo blesava i neukrotiva. Nema baš nikakve veze s Kate Kane, koja je nosila odijelo Batwoman prije nje. Bez ikoga tko bi se brinuo da bude na pravom putu, Ryan je provela godine u poslu s drogom, bježeći od policije i skrivajući svoju bol pomoću loših navika.

Danas je ona reformirana i trijezna, te živi u svom kombiju sa svojom biljkom. Ona je djevojka koji bi ukrala mlijeko od ulične mačke i koja bi te mogla ubiti golim rukama. Ryan je najopasniji tip borca: iznimno sposobna i divlje nedisciplinirana. Lezbijka. Sportski tip. Sirova. Strastvena. Nesavršena. Sve samo ne tipičan američki superjunak.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala