Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TAKEN filmovi na CineStar TV 1 kanalu
Akcijom nabijenu Taken trilogiju s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, pogledajte od 9.-11. srpnja

TAKEN filmovi na CineStar TV 1 kanalu


Koliko je sati potrebno za vrhunsku akciju zna akcijski junak Liam Neeson. Uzbudljiva Taken trilogija dolazi 9.-11. srpnja na CineStar TV 1 kanal. Scenarij potpisuje Luc Besson s naglašenom vizualno adrenalinskom akcijom te nevjerojatnim iskustvom gledanja trilogije.

96 SATI - 9.7. u 21:05

Otmica djeteta jedan je od najozbiljnijih roditeljskih strahova, posebice ako je riječ o otmici nakon koje se otetom djetetu gubi svaki trag. Bryan (Liam Neeson) je bivši tajni agent CIE-e i ima samo 96 sati da spasi svoju 17-godišnju kćer Kim iz ruku trgovaca ljudima u Parizu. Nakon jednog telefonskog poziva počinje njegova najgora noćna mora.

Eksplozivnih 96 sati gledajte 9.7. u 21:05 na CineStar TV 1 kanalu.

96 SATI: ISTANBUL - 10.7. u 21:00

Nakon velikog uspjeha prvog dijela, vrijeme je za nastavak priče Liama Neesona. Ovaj put umirovljeni tajni agent na meti je okrutnog kriminalca - oca jednog od ubijenih otmičara koji želi osvetu za smrt svoga sina. Mjesto radnje je Istanbul, a žrtva Bryanova bivša supruga.

96 sati: Istanbul pogledajte 10.7. u 21:00 na CineStar TV 1 kanalu.

96 SATI: U BIJEGU - 11.7. u 21:05 

U prethodnim nastavcima Liam nije prezao ni pred čime kako bi spasio otetu kćer i suprugu. U završnom dijelu ove jedinstvene trilogije susret će se s najvećom prijetnjom do sada. Više ne bježi od najgorih zlikovaca, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Zbog nametnutog ubojstva bivše supruge, neponovljivi Liam morat će još jednom iskoristiti svoje vještine i uspjeti u svojoj misiji. 

Vrhunac akcije i nevjerojatnih obrata ne propustite u trećem nastavku 96 sati: U bijegu 11.7. u 21:05 na CineStar TV 1 kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala