Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hus napravio dramu nakon odlučnog NE Dijane Čuljak
Urednica "Otvorenog" Husu nije dala da gostuje u studiju, a on je morao piti apaurine

Hus napravio dramu nakon odlučnog "NE" Dijane Čuljak

PIŠE: Dario Petruševski

Husein Hasanafendić Hus, predsjednik Hrvatske glazbene unije te alfa i omega nekadašnjeg Parnog valjka, napravio je pravu dramu nakon što mu je Dijana Čuljak Šelebaj zabranila da gostuje u emisiji "Otvoreno". Kako piše Jutarnji list, Hus se nenajavljen pojavio na HTV-u, rekavši kako je u emisiju došao umjesto Nenada Ninčevića, no Čuljak mu nije dopustila da se pridruži gostima jer "više nije bilo mjesta za ljude iz glazbene struke".

"Još sam u šoku zbog toga jer me Dijana Čuljak-Šelebaj potjerala iz emisije u kojoj se razgovaralo o ogorčenju glazbenika kojima ministar Bajs u sklopu Akcijskog plana za spas turizma želi uzeti 50 posto autorskih honorara. Voditeljica me izbacila sa snimanja kao zadnjeg šmrkavca u namjeri da provede napad na glazbenike i umili se političarima, a to joj je djelomično i uspjelo", rekao je Hus Jutarnjem listu i dodao da je nakon toga morao piti apaurine.

Priča Dijane Čuljak Šelebaj nešto je drukčija - tvrdi kako je Paolu Sfeciju i Husu rekla da se dogovore koji će od njih sjediti u studiju, jer za obojicu nije bilo mjesta. "Pritom sam bila još i blagonaklona, jer u cijeloj ovoj priči Hus zaboravlja činjenicu da on u emisiju nije bio ni pozvan. Nije bilo moguće da u posljednji čas ugostimo još jednog neplaniranog gosta uime glazbeničke struke, pa sam ja, iako Husa nisam zvala, rekla da se on dogovori sa Sfecijem", izjavila je urednica "Otvorenog".

Još uvijek nije poznato hoće li "incident" utjecati na Husov angažman u emisiji "Zvijezde pjevaju". HTV je, kako doznajemo, napustio ljut i ogorčen, a za spomenuti ga projekt veže ugovor po kojem u sudačkom stolcu mora sjediti još tri tjedna.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala