Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera sjajne humoristične serije Odjednom svećenik
Na filmskom kanalu Movie Generation TV od 9. srpnja s prikazivanjem kreće nova zabavna serija

Premijera sjajne humoristične serije "Odjednom svećenik"

Odjednom svećenik zabavna je i duhovita humoristična serija o mladom i domišljatom prevarantu. Dvije godine za redom nominirana je za najbolju komediju u Njemačkoj, a izvrsnim prijemom kod gledatelja osigurala si je dodatne 2 sezone! Serija je na domaćem terenu doživjela neočekivani uspjeh uz pomoć svježe i perspektivne glumačke ekipe.

Seriju je obilježilo novo karizmatično lice Daniela Donskoya koji šalama, izrazima lica i gestikulacijom okreće naglavačke sve u crkvenoj zajednici. Zgodan, šarmantan, pristojan i multitalentiran, Sankt Maik je istovremeno smiješan i uzbudljiv. Teme kojima se bavi pakira na vrlo šaljiv način, donoseći obilje promišljenog humora koji zadire i u vrlo ozbiljne aspekte života.

Ova dramedy serija donosi puno smijeha i idealna je za dobru obiteljsku zabavu starijima od 12 godina.

Bježeći od ruke zakona, glavni junak Maik traži načine vraćanja duga opasnom vođi bande s kojim su on i brat sklopili ne baš dobar posao. Kako bi pribavio novac koji duguju, potkrada putnike u vlaku prerušen u konduktera. Spletom okolnosti koje su završile loše po jednog svećenika, presvlači se u njegovu odoru i odmah izlazi iz vlaka. U malenom gradiću ga spremno dočekuju, baš kako priliči dočekati novog župnika koji svaki čas treba stići.

Maik se odlično snalazi u novoj situaciji; kao župnik aktivno sudjeluje u životu zajednice, probleme rješava na pomalo nekonvencionalan način i kuje razne planove koji uredno propadaju radi niza nesretnih okolnosti. Niz izazova koji se stavljaju pred svećenika koji to u stvari nije, dovode do vrlo zabavne radnje kroz svih 10 epizoda prve sezone serije.

Daniel Donskoy, Vincent Krüger, Bettina Burchard odlični su u glavnim ulogama, a njemački RTL GROUP izuzetno je zadovoljan rezultatima i rastu gledanosti upravo radi ove serije koju potpisuju zajedno sa UFA Production.

Odjednom svećenik premijerno se prikazuje 9. srpnja 2020. u 20:30 h, a moći će se pratiti četvrtkom i petkom u isto vrijeme na filmskom kanalu Movie Generation TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala