Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.6.
Subotnja večer već tradicionalno donosi hrpu odličnih hit filmova, bilo klasika ili novijih naslova!

TV Preporuke dana – Subota 27.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.6.

SERIJE / EMISIJE

Dobra bitka, HTV 2 u 22:35 sati
Adrian i Barbara suočavaju se s okrutnom spoznajom o javnoj ličnosti koju ured zastupa. Iako samo pomaže Diane na slučaju, zaslugom zvijezde državnog tužilaštva Colina Morella (Justin Bartha), Lucca naiđe na neočekivane zapreke. Maia posjećuje oca u zatvoru.

FILMOVI

Dva tjedna za ljubav, Doma TV u 19:55 sati
Kad na njujorškom Coney Islandu buldožer počne rušiti stari društveni dom uz koji njezinu obitelj vežu lijepe uspomene, Lucy Kelson odvažno legne pred stroj i svojim ga tijelom zaustavi. Nažalost, i Lucy i njezini roditelji, cijenjeni pravnici, znaju da je to tek privremeno rješenje, jer milijarder George Wade, utjecajni poslovni čovjek i glasoviti zavodnik čije lice krasi naslovnicu časopisa Forbes, na tom mjestu planira trgovački centar. Lucy odluči osobno nagovoriti Wadea da odustane od rušenja.

Charlie Brown i Snoopy film, RTL u 20 sati
Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus i ostatak voljene Peanuts ekipe prvi se puta pojavljuju na velikom ekranu i to na način na koji nikad prije nisu viđeni - animirani u 3D-u. Iz mašte Charlesa M. Schulza i kreatora filmova Ledeno doba, Peanuts Film će dokazati da svaki gubitnik ima svoj dan.

Posljednji preživjeli, RTL 2 u 20:15 sati
Grad je podijeljen na dvije strane: s jedne je talijanska banda, predvođena Strozzijem, a s druge irska, predvođena Doyleom. Uvijek u borbi za prevlast, obje se skupine počinju boriti za naklonost ubojitog Smitha, a on proračunato mijenja strane i koristi se neobičnom situacijom, sve dok se stvari ne otmu kontroli i dođe do opće eskalacije nasilja.

Kong: Otok lubanja, Nova TV u 20:20 sati
Radnja filma smještena je u 1970-im godinama i u njemu pratimo raznoliku ekipu istraživača koju okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli na teritorij kojim vladaju čudovišta, među kojima je i mitski Kong.

Kum, Doma TV u 21:45 sati
Prošla su desetljeća otkako je Francis Ford Coppola prvi put ekranizirao roman Marija Puza, a Kum još uvijek nije izgubio ništa od svoje epske raskoši, dramske snage i čiste celuloidne čarolije zbog kojih ponosno stoji pri, ako ne i na samom vrhu, općeprihvaćene liste najboljih filmova svih vremena. Iako smo ga imali prilike gledati nebrojeno puta do sada, nema šanse da ćemo promijeniti kanal kada se opet nađe na programu.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, Nova TV u 22:20 sati
Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala