Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ništa od kina: Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu stiže na streaming
Popularni animirani lik i njegova ekipa u potpunosti će zaobići kina u koja su trebali doći u svibnju

Ništa od kina: "Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu" stiže na streaming

Foto: YouTube

Prije samo nekoliko dana novi Spužva Bob bio je najavljivan kao film koji uskoro stiže u kina, ali jučer smo saznali da ipak ništa od toga!

Paramount i Nickelodeon odlučili su da će nova avantura o ovoj poznatoj spužvi u potpunosti preskočiti kina u koja je trebao doći još u svibnju, te da će početkom 2021. godine osvanuti na premium servisima za digitalno posuđivanje, nakon čega će u potpunosti prijeći na streaming servis CBS All Access, na kojem će tada biti dostupan.

SpongeBob Movie: Sponge on the Run kod nas je preveden Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu i po prvotnom planu datum premijere mu je bio 28. svibnja, što je zbog pandemije koronavirusa bilo pomaknuto na kolovoz, ali sad ništa ni od toga, već je postao samo još jedan u nizu filmova koji su preskočili čekanje premijere u kinima i bili objavljeni na nekom od streaming servisa.

"Jako smo sretni što će Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu imati premijeru na jednom od ViacomCBS-ovih najvećih brendova, CBS All Access. Premijera će se savršeno uklopiti u planirano proširenje i rebranding servisa koje planiramo za početak 2021. te jedva čekamo Spužvu Boba i ostalu ekipu iz Bikini Doline da nam se pridruže", službena je izjava predsjednika i šefa za digitalni sadržaj ViacomCBS-a Marca DeBevoisea.

"Iznimno sam ponosna na ovaj film, na fantastičnu postavu i ostalu filmsku ekipu koja ga je omogućila. Oživiti ovaj film značilo je pravu suradnju, puno truda i ljubavi pa se veselim što će publika moći uživati u njemu kao što smo mi u njegovu stvaranju", rekla je predsjednica Paramount Animationsa Mireille Soria.

Radnja najnovijeg filma ponovno prati najbolje prijatelje Spužvu Boba i Patrika koji odlaze iz Bikini Dolinu kako bi spasili vjernog psa, puža Slavka. To je treći film o ovom jedinstvenom junaku: 2004. izišao je prvi Spužva Bob film, a tek 2015. uslijedio je Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom – oba filma ostvarila su komercijalni uspjeh i ukupno zaradili 450 milijuna dolara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala