Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fallen filmovi od 24. do 27.6. na CineStar TV Channels
Od 24. do 27. lipnja, CineStar TV Channels donosi uzbudljive nastavke, akcijom nabijene Fallen franšize

Fallen filmovi od 24. do 27.6. na CineStar TV Channels


Njegovo ime je Mike Banning, a od 2013. uspješno spašava američkog predsjednika i najviše institucije američkog naroda. U lipnju Banning dolazi na CineStar TV Channels, gdje se od 24. do 27.6. prikazuju nastavci Fallen franšize.

Pad Olimpa – 24.6. u 21h na CineStar TV 1 kanalu

Pad Olimpa film je koji je započeo visoko-akcijsku i adrenalinsku potjeru. Gerard Butler prvi put se pojavljuje u ulozi Mikea Banninga, bivšeg vojnog operativca i tajnog agenta koji je dobio zadatak organiziranja sigurnosnih protokola za američkog predsjednika Benjamina Ashera (Aaron Eckhart) te prvu damu Margaret (Ashley Judd). Po odlasku na večeru, predsjednička obitelj je napadnuta, a prva dama umire. Banning je smijenjen, no godinu i pol kasnije prisiljen je braniti Bijelu kuću od esktremističkih napada, zajedno sa zamjenikom predsjednika Allanom Trumbullom (Morgan Freeman).

Uzbudljiva akcija Pad Olimpa prikazuje se 24.6. u 21h na CineStar TV 1 kanalu.

TV premijera mjeseca: Pad Anđela – 27.6. u 20:05 na CineStar TV Premiere 1 kanalu

Treće poglavlje filmske franšize dolazi kao TV premijera na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Agentu Banningu namješten je pokušaj atentata na predsjednika, a kako bi očistio svoje ime mora pobjeći od svih i biti korak ispred vlastite agencije i FBI-ja. Uz Gerarda Butlera i Morgana Freemana, zvjezdanoj glumačkoj ekipi priključila se Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson, Piper Perabo i Lance Reddick.

TV premijeru Pada Anđela gledajte 27.6. u 20:05 na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala