Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Broken Hearts Gallery: romantična komedija Selene Gomez dobila novi trailer
Geraldine Viswanathan glavna je zvijezda Sonyjevog 'većeg' filma koji stiže u kina

"The Broken Hearts Gallery": romantična komedija Selene Gomez dobila novi trailer

Foto: YouTube

Nova romantična komedija koju je producirala Selena Gomez dobila je novi trailer!

Glavne zvijezde filma The Broken Hearts Gallery su Geraldine Viswanathan (Čudotvorci) i Dacre Montgomery (Stranger Things) čije likove Lucy i Nicka upoznajemo u traileru. Lucy uleti u Nickov auto misleći da je to Lyft, a nakon nesporazuma ponovno ga sretne na ulici. Nakon nekoliko slučajnih susreta Lucy dobije genijalnu ideju koja će joj pomoći preboljeti nesretne ljubavi!

Priča je to o 20-i-nešto-godišnjoj Lucy, asistentici u umjetničkoj galeriji u New Yorku koja je (ponovno) shrvana nakon još jednog prekida pa odluči napraviti nešto poput otvorene galerije posvećene predmetima iz bivših romantičnih veza. Galeriju nazove The Broken Hearts Gallery, a vijest o njoj ubrzo se proširi gradom pa Lucy i njezin projekt postanu najnoviji trend. Premisa filma primamljiva je baš iz razloga što se svi mogu poistovjetiti sa slomljenim srcem i usamljenošću koja dolazi s tim.

Režiju i scenarij potpisuje Natalie Krinsky koja je, među ostalim, radila na nekadašnjoj hit seriji Tračerica. U ostalim ulogama su Utkarsh Ambudkar, Molly Gordon, Phillipa Soo, Suki Waterhouse, Arturo Castro, Ego Nwodim, Taylor Hill i Bernadette Peters.

The Broken Hearts Gallery u kinima očekujemo 17. srpnja. Tjedan nakon toga u kina bi trebala stići Disneyeva Mulan, a dva tjedna kasnije Nolanov blockbuster Tenet.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala