Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Witcher u kolovozu nastavlja sa snimanjem
Snimanje druge sezone bilo je u tijeku u Velikoj Britaniji kad je prekinuto zbog pandemije koronavirusa

"The Witcher" u kolovozu nastavlja sa snimanjem

Foto: YouTube

Netflix je objavio kako 17. kolovoza konačno nastavljaju snimanje druge sezone serije The Witcher!

Vijest je objavljena na njihovom službenom Twitteru: "Nakon mjeseci odvojenosti vrijeme je da se produkcija nastavi. The WItcher i njegova ekipa će se ponovno naći na setu 17. kolovoza." Podsjetimo, snimanje druge sezone odvijalo se u Velikoj Britaniji kad je pandemija koronavirusa počela uzimati maha diljem Europe i svijeta pa je tako produkcija svega, pa i ove serije, bila obustavljena. Nepovoljna situacija bila je i ta što je glumac Kristofer Hivju, koji se pridružio u drugoj sezoni, bio pozitivan na koronavirus tako da su svi sa seta bili poslani i ranije od planiranog kući i studio je zatvoren. Ostali glumci i ekipa nisu bili pozitivni na virus, kasnije je test pokazao.

Glavna zvijezda serije The Witcher svakako je Henry Cavill kao Geralt, u ulozi Yennefer nalazi se Anya Chalotra, dok je Freya Allan princeza Ciri. Osim navedenog trojca u novoj sezoni ponovno glume Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Lilly Cooper, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelson, Mimi Ndiweni, Royce Pierrseson, Wilson Radjou-Pujalte, Anna Shaffer i Therica Wilson Read. Među novim licima, osim Hivjua, su Kim Bodnia, Yasen Atour, Agnes Born, Paul Bullion, Thue Ersted Rasmussen, Aisha Fabienne Ross, Lydia Simson i Mecia Simson.

Prva sezona dostupna je na Netflixu od 20. prosinca 2019., dok za drugu još nije poznat datum, već samo da neće biti prije 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala