Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na CineStar TV 1 dolazi Propovjednik kakvog niste upoznali!
Uspješna adaptacija stripa G. Ennisa i S. Dillona počinje s emitiranjem 22.6., od ponedjeljka do četvrtka u 20h na CineStar TV 1 kanalu

Na CineStar TV 1 dolazi Propovjednik kakvog niste upoznali!


Ono što je započelo kao strip devedesetih, preraslo je u bezobraznu, blasfemičnu, duhovitu i zaraznu seriju koju nikako ne smijete propustiti. Serija Propovjednik (Preacher) predstavlja adaptaciju kultnog i, s kršćanskog stajališta, bogohulnog i heretičkog istoimenog stripa Gartha Ennisa i Stevea Dillona. Priča o propovjedniku iz Texasa, Jesseju Custeru, kojeg jednog dana obuzme… nešto nadnaravno.

Kada je serija najavljena, crkva se pobunila jer je premisa serije doista bila zastrašujuća - Bog je zla osoba! Uz to, serija nas upoznaje s likom propovjednika koji voli piti, pušiti, ima upitnu moralnu pozadinu, a najbolji prijatelj mu je - vampir. Ova šašava premisa zapalila je fanove te je odmah postala najgledanija TV serija u nekim državama.

Glumačka postava koju morate voljeti

Dominic Cooper nosi tutularnu ulogu propovjednika koji ima nerazrješena posla sa svojim ocem i koji je cijeli život nastojao pobjeći od djetinjstva sve dok ga djetinjstvo nije povuklo nazad. On doista nije vaš uobičajeni propovjednik i često ima moralno upitne motivacije i rješenja na upite svoje zajednice. Nakon što u njega uđe "Božji duh", baca se u potragu za Bogom kojega nema više jer mu je upravo on objavio kako se odlučio umiroviti.

Vjerna suputnica kako na ekranu, tako i u privatnom životu, Ruth Negga, neustrašiva je i jaka Tulip O’Hare koja ne trpi ničije gluposti i često djeluje impulzivno. Ipak, ona je glas razuma u neobičnoj družini koja se sastoji i od vampira Cassidyja, pravog irskog pijandure kojemu tučnjave nisu nikako strane i uvijek traži probleme. Njega je utjelovio već etablirani britanski glumac Joseph Gilgun.

Ukoliko se želite pozabaviti vječnim pitanjem "Postoji li Bog uopće?" ili ste fan stripa pa želite vidjeti kako je ova fascinantna radnja pretočena u drugu vrstu medija, u lipnju zasigurno ne smijete propustiti prvu sezonu serije Preacher.

Prva sezona počinje s emitiranjem 22.6., a emitirat će se po jedna epizoda dnevno od ponedjeljka do četvrtka u 20h na CineStar TV 1 kanalu

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala