Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno nastavljeno snimanje Tri, dva, jedan - kuhaj!
Nered i Renman jedva čekaju emisiju i tvrde: "Nova sezona bit će bomba!"

Konačno nastavljeno snimanje "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Foto: RTL / Instagram

Marko Lasić Nered na svom je Instagramu iskazao oduševljenje time što je ponovno počelo snimanje popularnog kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj! u kojem je i on sudjelovao prošle sezone, sa svojim partnerom, reperom Renmanom.

Upravo je i on na fotografiji uz koju je Nered napisao: "Jedna iz studija, makar nismo tranu, nova sezona bit će bomba!"

Gotovo tri mjeseca ekipa RTL-ove emisije Tri, dva, jedan – kuhaj čekala je povratak na snimanje nove sezone koje je počelo još u ožujku, ali je zbog pandemije koronavirusa stopirano. Ovih dana u studiju u Jadran filmu opet su se počeli širiti slasni mirisi koji najavljuju osmu sezonu omiljenog kulinarskog showa.

Kao i u prethodnoj sezoni, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin vodit će timove, dok će Tomislav Špiček imati ulogu predsjednika žirija. Voditeljsku palicu držat će Domagoj Jakopović Ribafish kojeg će gledatelji u dijelu emisija vidjeti i sa štakama jer je tijekom izolacije bio ozlijedio nogu. I kandidati koje ćemo tek upoznati iskoristili su pauzu kako bi što više vježbali kuhanje, pa nema sumnje da će se naći slasnih jela na tanjurima koje će nositi pred žiri.

S obzirom na to da je obožavani trojac – Špiček, Pažanin, Klemenčić – dobrano napunio baterije i spreman je za desetke kandidata koji će se pojaviti pred njima i pokušati ih zadiviti kulinarskim čarolijama, za očekivati je da će osma sezona najslasnijeg showa biti prava televizijska poslastica!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala