Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.6.
Subotnja večer već tradicionalno donosi hrpu odličnih hit filmova, a za najmlađe RTL ima crtić u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 20.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20.6.

SERIJE / EMISIJE

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:50 sati
U Kraljevom Pristanu Lannisteri i njihovi savezni vidjet će živoga mrtvaca dopremljenog sa Sjevera. Cersei od Jona zahtjeva neutralnost u Velikom ratu, ali on se drži zavjeta koji je položio Daenerys. Cersei zbog toga prekida pregovore. Tyrion se nalazi nasamo sa Cersei i naoko je uspije pridobiti da pristupi obrambenom savezu. Cersei poslije Jaimeju otkriva da zapravo želi iskoristiti Zlatnu družinu kako bi očuvala svoju vlast u Zapadnozemlju. Jaime je krišom napušta i jaše na sjever.

FILMOVI

Jerry Maguire, Doma TV u 19:55 sati
Što ako se trgnete usred noći i shvatite kako ste nesretni iako se čini da imate sve? Tom Cruise odlučio se na radikalan potez, koji mu je zakomplicirao život, ali isto tako pobudio u njemu duboko potiskivane emocije...

Kod kuće, RTL u 20 sati
Kod kuće je sasvim originalna priča o susretu dvaju svjetova: onoga mirne djevojčice Tip te nespretne svakodnevice dosadnog izvanzemaljca Boa. Ona je obična curica koja živi s mamom i mačkom Gickom, dok je on pripadnik nomadske rase svemiraca Buovi. Njih dvoje inače se nikada ne bi ni sreli, no Bo će biti natjeran potražiti novi dom zbog čega će se naći na Zemlji i okrenuti naglavačke život cijeloj njezinoj obitelji. Nakon prvotne eksplozije, ovaj će neobični dvojac, zajedno s mačkom Gickom, krenuti na put oko svijeta.

Fokus, Nova TV u 22:15 sati
Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje.

Ubijte glasnika, Doma TV u 22:20 sati
Radnja filma odvija se 1990-ih kada je novinar Garry Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getoima diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi "ćorava" posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život.

Cijena istine, HTV 1 u 22:30 sati
Mickey Haller je odvjetnik koji brani kriminalce, a ured je smjestio na zadnje sjedište Lincoln Continental limuzine kojom kruži ulicama Los Angelesa. Svoj profesionalni život posvetio je obrani šarenog društva zločinaca, a sad mu se nudi posao života: obrana Louisa Rouleta, ljepotana s Beverly Hillsa koji je optužen za ubojstvo. Slučaj koji se činio jednostavnim iznenadni slijed događaja pretvorit će u smrtonosnu igru i Hellerovu borbu za opstanak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala