Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.6.
Još jedna nedjeljna večer uz izbor poznatih (često repriziranih) filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14.6.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Igra prijestolja, HTV 2 u 23:10 sati
Jaime i Bronn vraćaju se u Kraljev Pristan. Daenerys preživjelim ostacima lannisterske vojske nudi izbor da joj se pridruže ili poginu. Oglušujući se na Tyrionov savjet, ona nalaže Drogonu da spali Randylla i Dickona Tarlyja koji joj se odbijaju pokoriti. Jorah pristiže u Zmajokamen i ponovno se sastaje s Daenerys. Meštar Wolkan upozorava Jona i Utvrdu da se mrtvaci približavaju Istočnoj straži.

FILMOVI

Rambo 3, RTL u 20 sati
U trećem filmu pravednik Rambo (Sylvester Stallone) napustio je život ratnika i povukao se u budistički samostan no dolazi mu pukovnik Trautman (Richard Crenna) koji ga traži da mu pomogne u misiji naoružavanja afganistanskih Mudžahedina koji se bore protiv Sovjeta. Rambo ga odbija ali nakon što pukovnik biva zarobljen Rambo krene u spasilačku misiju kako bi oslobodio svog prijatelja pukovnika.

Zagrizi metak, HTV 2 u 21 sat
Epski pustolovni vestern je priča o visokim ulozima i velikom iskušavanju izdržljivosti s prijelaza stoljeća koja veliča sve odvažne muškarce i žene koji su izgradili Ameriku.

Ljudi u crnom 2, Doma TV u 21:55 sati
Prošle su četiri godine otkad su agenti uspjeli spriječiti međugalaktičko uništenje. Kay je opet civil, a Jay i dalje radi za Ljude u crnom. Dok istražuje rutinski zločin, Jay otkriva strašan plan zla čudovišta koje se prerušilo u zgodnu manekenku. Vremena je sve manje i Jay mora uvjeriti Kaya da se ponovno pridruži agenciji prije nego što Serleena uništi Zemlju.

Godišnji odmor snova: Nova generacija, Nova TV u 22:45 sati
Griswoldi nam se vraćaju! Ovoga puta sada odrasli Clarkov sin, Rusty, svoju obitelj vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smiješnih nezgoda! Nadajući se kako će zbližiti svoju obitelj i ponovno proživjeti svoj odmor iz djetinjstva, sada sa svojom djecom, odrasli Rusty Griswold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Walley World! Suvišno je reći da se stvari neće odvijati kako su planirali.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala