Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Keanu Reeves otkrio pravi razlog povratka u Matrix franšizu
Jedini razlog zašto je pristao glumiti u još jednom filmu jest "prekrasan scenarij i divna priča"

Keanu Reeves otkrio pravi razlog povratka u "Matrix" franšizu

Foto: YouTube

Nije tajna kako je Warner Bros. godinama htio napraviti novi film u Matrix franšizi, a kad je konačno stigla vijest da će se to stvarno dogoditi sve je (ugodno) iznenadilo okupljanje originalne ekipe.

Ne samo da će Matrix 4 režirati dio originalnog dua Wachowski, već se u franšizu vraćaju glavne glumačke zvijezde Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss. Reeves je najnovijem intervjuu objasnio točan razlog povratka u mnogima omiljenu SF franšizu.

U razgovoru za Empire tako je otkrio da se vraća u Matricu samo zbog načina na koji mu je Lana Wachowski predstavila priču: "Lana Wachowski napisala je prekrasan scenarij i ta divna priča me dotakla. To je jedini razlog zašto sam pristao. Ponovno raditi s njom je nešto nevjerojatno. Ovo je poseban osjećaj, a mislim da priča donosi neke važne stvari koje trebamo reći i objasniti."

Carrie-Anne Moss također je imala same pohvale za scenarij: "Kad mi je scenarij ponuđen na način na koji jest, sa svom tom dubinom, integritetom i umjetnošću koje si možete zamisliti, samo sam pomislila 'Ovo je dar.' Bilo mi je to jako uzbudljivo", rekla je.

Naravno da ove riječi ništa ne otkrivaju o radnji koja nas sve jako zanima, s obzirom na zadnji film u trilogiji koji smo mogli pogledati, Matrix Revolutions. Lana Wachowski napisala je scenarij za najnoviji film s Davidom Mitchellom i Aleksandarom Hemonom.

Pandemija koronavirusa oduljila je produkciju i ovog filma, ali Warner Bros. zasad i dalje navodi 21. svibnja 2021. kao datum premijere za Matrix 4 tako da ćemo još vidjeti hoće li se to mijenjati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala