Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 6.6.
Od danas možete pogledati 7. sezonu serije "Igra prijestolja", a od hrpe filmova izdvojili smo novije naslove

TV Preporuke dana – Subota 6.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6.6.

SERIJE / EMISIJE

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:35 sati
Pretposljednja sezona većinom se bavi povezivanjem glavnih niti priče u pripremi za konačnu sezonu. Daenerys Targaryen stiže u Zapadnozemlje sa svojom vojskom i tri zmaja te započinje rat protiv Lannistera dok Jon Snijeg nastavlja borbu kako bi porazio Vojsku mrtvaca. Sklapa savez s Daenerys u pokušaju da ujedini njihove snage protiv vojske Bijelih hodača.

FILMOVI

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 20:20 sati
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.

Max, RTL u 21:55 sati
U središtu obiteljske drame je vojni pas koji se vraća s dužnosti iz Afganistana gdje je izgubio svog vlasnika (vojnika) i sad ima novi zadatak: pomoći obitelji da prebrodi gubitak. Lauren Graham i Thomas Haden Church našli su se u ulogama roditelja čiji je sin (Robbie Amell) poginuo te mlađeg 14-godišnjeg Justina (Josh Wiggins). Pri dolasku psa u kuću, Justin shvaća da se Max toliko vezao za njegovog brata da više nikoga ne želi slušati te da pati od PTSP-a.

Istjerivači duhova, Nova TV u 22:15 sati
Trideset godina nakon što je originalni film osvojio svijet, istjerivači duhova vraćaju se na velika platna u malo drugačijoj glumačkoj postavi za nove generacije gledatelja. Redatelj Paul Feig kombinira sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih likova koje tumače po nekima najhumorističnije glumačke zvijezde današnjice.

Oklada stoljeća, HTV 1 u 22:30 sati
Temeljen na istoimenoj knjizi, bestselleru Michaela Lewisa, film Oklada stoljeća govori o financijskoj krizi koja je pogodila gotovo cijeli svijet i ostavila zastrašuju­će posljedice koje se osjete i danas. Radnja govori o nekoliko izuzetno vještih investitora koji su u razdoblju od 2007. do 2010. iskoristili situaciju stalnoga rasta cijena nekretnina i stvaranja velikoga broja hipoteka te su bogatstvo stekli nepopularnim, proračunatim klađenjem na financijski raspad.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala