Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.5.
Subota standardno donosi hrpu odličnih filmova, nešto starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 30.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30.5.

SERIJE / EMISIJE

Slijepa ulica, HTV 2 u 23:10 sati
Yvonnin se život ponovno okreće naglavce kada je otrgnu od obitelji i uhite zbog ubojstva Georgea Selwaya. U šoku, Yvonne sve poriče, ali policija je uvjerena da je dvojac skovao urotu kako bi hladnokrvno ubio Selwaya. Počinje suđenje i Yvonne vrlo brzo shvaća da se sve što je mislila da zna o Marku Costleyju temeljilo na laži. Trenutačno samo on stoji između nje i zatvorske kazne.

FILMOVI

Veliki Gatsby, Doma TV u 19:55 sati
Inovativni Baz Luhrmann na velika platna donio je novu filmsku adaptaciju romana F. Scotta Fitzgeralda Veliki Gatsby. Jedinstvena vizualna interpretacija ovog klasika oživljava razdoblje ludih dvadesetih godina kao nikada do sada.

Robin Hood, RTL u 20 sati
Film je kronologija života vještog strijelca od njegovih početaka u vojsci Kralja Richarda u kojoj se borio protiv Francuza, preko zaljubljivanja u prekrasnu Marion (dobitnica nagrade Oscar Cate Blanchett) pa sve do okupljanja bande koja će se svojim ubojitim vještinama pokušati oduprijeti pohlepi onih najbogatijih kako bi darovali siromašnima

Pravednik, Nova TV u 20:20 sati
Dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Denzel Washington glumi McCalla, bivšeg komandosa iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima. Kako vrijeme odmiče i kako se on bori protiv onih koji nemilosrdno i brutalno napadaju nemoćne i slabije od sebe u McCallu se nanovo rađa želja za pravdom.

Hladna istina, RTL u 22:30 sati
Željno iščekivano druženje s obitelji u Španjolskoj pretvara se u opasnu avanturu i borbu za spas života najmilijih. Will Shaw nađe se u situaciji da u zemlji koju ne pozna, čiji jezik ne razumije. Otkriva da mu je otac agent CIA-e i cijela situacija dobiva novu dimenziju. Tko su zapravo njegovi neprijatelji?

Sabotaža, HTV 1 u 23:40 sati
Arnold Schwarzenegger je iskusni vođa elitne DEA jedinice koja upada u sigurnu kuću poznatog narko kartela. Nedugo nakon ovog uspješno obavljenog zadatka, članove njegove jedinice, jednog po jednog, ubija nepoznati ubojica. Kad shvati da razlog ubojstava nije osveta, nego 10 milijuna dolara koje su njegovi dečki ukrali iz sigurne kuće, Arni, osim što mora pronaći ubojicu, mora napraviti čistku i u svojim redovima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala