Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 23.5.
Subota standardno donosi hrpu odličnih filmova, nešto starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 23.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.5.

SERIJE / EMISIJE

Slijepa ulica, HTV 2 u 23 sata
Mini serija prema romanu Louise Doughty nevjerojatan je psihološki triler o cijenjenoj znanstvenici i jednom jedinom iracionalnom činu zbog kojeg završava na suđenju za ubojstvo.

FILMOVI

Spider-Man, HTV 2 u 20:05 sati
Sramežljivog i nespretnog srednjoškolca ugrize genetski modificirani pauk i nakon toga on stekne sposobnosti slične paucima te se na kraju njima kao superjunak počne služiti u borbi protiv zla nakon što tragedija snađe njegovu obitelj.

Zlato za odvažne, RTL 2 u 20:15 sati
Tijekom drugog svjetskog rata, Kelly (Clint Eastwood), bivši poručnik koji je kao žrtveno janje izgubio čin, zarobi njemačkog pukovnika te ga napije kako bi izvukao informacije. Zahvaljujući lukavom ispitivanju Kelly saznaje zanimljivu informaciju, u Clairemontu, gradu iza neprijateljskih linija, se nalazi banka prepuna njemačkog zlata. Točnije, 14 000 zlatnih poluga koje samo čekaju nekog dovoljnog poduzetnog da ih pokupi.

Legenda o jeseni, Doma TV u 21:30 sati
Film redatelja Edwarda Zwicka, temeljen na romanu Jima Harrisona, drama je koja u sebi vješto, logično i uvjerljivo spaja unutarnja previranja svojih likova sa značajnim svjetskim zbivanjima koja se odvijaju u isto vrijeme. Zwick nam suptilno približava osjećaje ljubavi, gubitka, izdaje, nade, strasti i straha koji živote likova čine ispunjenima i više nego što bi to oni sami htjeli pa ne čudi što se publika s lakoćom poistovijetila s njima.

Creed: Legenda je rođena, RTL u 21:55 sati
Adonis nikada nije upoznao svojega slavnog oca Apolla Creeda, svjetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro prije njegova rođenja. Ipak, nema sumnje da je boks u njegovoj krvi, stoga se Adonis uputi u Philadelphiu gdje je Apollo Creed održao svoj legendarni meč protiv Rockya Balboe. Stigavši, potraži upravo Rockyja i zatraži da ga trenira. Premišljajući se, Rocky u njemu vidi snagu i odlučnost kakve je upoznao u Apollu te ga ipak pristane učiti.

Bostonski maraton, HTV 1 u 22:30 sati
Priča o zastrašujućem terorističkom napadu tijekom Bostonskog maratona ispričana je od strane stvarnih ljudi koji su taj dan sudjelovali u spašavanju i potrazi za počiniteljima. Davis, policijski povjerenik Bostona odigrao je ključnu ulogu u potrazi za braćom koja su odgovorna za napad. U bombaškom napadu poginulo je pet osoba, uključujući i osmogodišnjeg dječaka. Bombe su bile "upakirane" u dva ekspres lonca napunjena čavlima. Jedan je policajac nekoliko dana nakon napada podlegao ozljedama, a ranjeno je više od 260 ljudi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala