Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Halle Berry i Josh Gad spašavaju Zemlju u filmu katastrofe Rolanda Emmericha
Svemirska avantura "Moonfall" već je godinama u planu, a možda snimanje sad konačno krene

Halle Berry i Josh Gad spašavaju Zemlju u filmu katastrofe Rolanda Emmericha

Foto: PR Photos

Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Oskarovka je odabrala svoju novu ulogu, a riječ je o svemirskoj avanturi Moonfall koju će režirati Roland Emmerich, a glavni glumački partner će joj biti Josh Gad.

Podsjetimo, Emmerich se još 2016. godine odlučio za ovaj projekt kad je napravljen i scenarij i prošlo je pune tri godine kad smo čuli nove vijesti o filmu. Prošle je godine trebao biti predstavljen na Canneskom filmskom festivalu i bio je u pred-produkciji, s namjerom da se u prvom kvartalu 2020. godine nađe u kinima. Budući da se sad konačno zna glumačka ekipa, očekuje se da snimanje krene prema predviđenom.

Roland Emmerich, Halle Berry, Josh Gad

Radnja filma fokusirana je na tajanstvenu silu koja izbije Mjesec iz njegove orbite što na Zemlji prouzroči velike probleme. Jedini spas dolazi u obliku ekipe koja treba otići na praktički nemoguću misiju na kojoj treba sletjeti na površinu Mjeseca i tako spasiti Zemlju od potpune propasti. Berry je dobila ulogu NASA-ine bivše astronautkinje koja nakon niza misija radi u administraciji, ali koja bi mogla biti ključ u pronalasku rješenja za katastrofu. Gad je prošlog tjedna odabran za glavnu mušku ulogu, a to je znanstveni genijalac KC Houseman koji prvi shvati što se dogodilo s Mjesecom i tako postane jedna od najvažnijih osoba na Zemlji.

Emmerich, osim režije, napisao je i scenarij s Haraldom Kloserom i Spenserom Cohenom, s kojima je radio na filmu katastrofe 2012.

Lionsgate film planira za 2021. godinu, a početak produkcije trebao bi biti ove jeseni u Montrealu, naravno čim sve sigurnosne i zdravstvene mjere budu osigurane.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala