Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Frankie Drake istražuje, ruši predrasude i prkosi konvencijama
Vratite se na početak 20. stoljeća i pratite avanture jedinih privatnih detektivki u Torontu

Frankie Drake istražuje, ruši predrasude i prkosi konvencijama

Na male ekrane Drugog programa Hrvatske radiotelevizije 18. svibnja na u 11:35h stiže zabavna kriminalistička serija Pustolovine Frankie Drake, koja nas vraća na početak 20. stoljeća.

Radnja serije smještena je u Toronto 20-ih godina prošlog stoljeća i prati avanture jedinih privatnih detektivki u gradu. Njih dvije preuzimaju slučajeve koje policija ne želi ni taknuti. U vrijeme sveopćeg prosperiteta i optimizma njihova najveća prednost je baš to što su žene jer ruše predrasude i prkose konvencijama.

Njihove ih istrage vode u sve sfera života u Torontu, od gospel zborova, prelijepih kupačica i rane filmske scene do luksuznih domova i privatnih zabava gradske elite. Pustolovna duha i neustrašive, Frankie i Trudy, upadaju u raznorazne nevolje, no na kraju se uvijek uspijevaju izvući. One su nova vrsta detektivki u novome svijetu - no je li svijet spreman za njih?

U 1. epizodi za privatnu istražiteljicu Frankie Drake i njezinu partnericu Trudy Clarke slobodan dan naprasno završi kad na aeromitingu spriječe otmicu Charlieja, sinčića avijatičara Phillipa Andersona. Iako Anderson odbija njihovu pomoć - ne mogu dvije žene zaštititi njegovu obitelj bolje od policije - Frankie i Trudy ne odustaju od slučaja. Njihovi najgori strahovi se ostvaruju kad Charlie i njegova dadilja nestanu.

Kako se sve više približava otmičaru, Frankie shvaća da u Andersenovu domu stvari nisu onakve kakvima se čine i da nikome ne može vjerovati. Hoće li ona i Trudy spasiti malog Charlieja i uhvatiti otmičara prije negoli bude prekasno?

U seriji glume Lauren Lee Smith (Frankie Drake), Chantel Riley (Trudy Clarke), Rebecca Liddiard (Mary Shaw) Sharron Matthews (Flo). Scenaristice su Carol Hay & Michelle Ricci, a redateljica Alanis Smithee.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala