Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 16.5.
Subota standardno donosi hrpu odličnih filmova

TV Preporuke dana – Subota 16.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.5.

SERIJE / EMISIJE

Eurovizija: Europe Shine a Light, HTV 1 u 21 sat
Umjesto finala Izbora za pjesmu Eurovizije, na koji smo navikli, gledat ćemo uživo iz Nizozemske zamjenski dvosatni show kojim će se predstaviti svi nesuđeni natjecatelji ovogodišnjeg otkazanog natjecanja, pa tako i hrvatski predstavnik - Damir Kedžo.

Posljednja truba, HTV 2 u 22:50 sati
Nacionalna oslobodilačka fronta zahtijeva razmjenu svojeg vođe Hakima za Georgea Markhama. Alison bdije nad Edom u bolnici. Honor prozove Marthu zbog njezine veze s Joeom. Yusra šifriranom porukom dojavi Armstrongu gdje se ona i George nalaze.

FILMOVI

Tjelohranitelj, Doma TV u 19:55 sati
Nikada klijenticu ne ispuštaj iz vida, osnovno je pravilo tjelohranitelja, kojemu u ovoj romantičnoj drami treba pridodati i još jedno: nemoj se u nju zaljubiti! U to će nas uvjeriti oskarovac Kevin Costner i pjevačka diva Whitney Houston.Kada prekrasna pjevačka zvijezda Rachel Marron (Whitney Houston) počne dobivati prijetnje smrću, angažira tjelohranitelja Franka Farmera (Kevin Costner), profesionalca koji svakom zadatku pristupa ozbiljno. No, Farmera još uvijek opsjeda neuspjeh iz prošlosti, kada nije uspio spriječiti atentat na jednog od svojih klijenata.

Nemogući susret, RTL u 20 sati
David Norris (Matt Damon) je ambiciozni političar koji je na korak do dobivanja mjesta u Senatu SAD-a kad upoznaje prekrasnu balerinu Elisu (Emily Blunt), ženu kakvu do tad nikad nije susreo. U trenutku kad se u nju bespovratno zaljubljuje, misteriozni čovjek ih pokušava razdvojiti. David shvaća da protiv sebe ima agenta Sudbine osobno - čovjeka Odjela za prilagodbu - koji će učiniti sve kako bi spriječio Davida i Elisu da završe zajedno.

Zlatni kompas, HTV 2 u 20:05 sati
Postoji svijet u kojem vještice vladaju sjevernim nebom, gdje su polarni medvjedi najveći ratnici. Svijet u kojem je svaki čovjek spojen s duhom životinje, koja mu je bliska poput vlastitog srca. U tom svijetu vlada Magisterium, koji želi kontrolirati sve ljude. Jedina prepreka tom cilju je posljednji preostali zlatni kompas, i dijete kojem je sudbina odredila da ga posjeduje.

Oči širom zatvorene, Doma TV u 22:10 sati
Tom Cruise i Nicole Kidman glume bračni par zarobljen u mreži ljubomore i seksualnih opsesija u filmu Stanleyja Kubricka. Film je inspiriran romanom Arthura Schnitzlera Traumnovelle.

Direktori na cesti, HTV 1 u 23:35 sati
Ambiciozni Bobby Walker (Ben Affleck) još uvijek je razmjerno mlad voditelj prodaje u velikoj američkoj brodograđevnoj korporaciji, obiteljski čovjek koji vjeruje da mu je život američki san. Oženjen je brižnom Maggie (Rosemarie DeWitt) s kojom ima sina, živi u velikoj kući u predgrađu, vozi Porsche i rekreativno igra golf u prestižnom klubu. No godina je 2010. i gospodarska kriza u punom je zamahu…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala