Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.5.
Današnja večer donosi poznate filmove starijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 15.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.5.

SERIJE / EMISIJE

911, RTL 2 u 20:20 sati
Godine 2014. u Minnesoti Nash doživi šok doznavši da je njegovu cijelu obitelj progutala vatra koja se rasplamsala u njihovom apartmanu. Utjehu traži u prekomjernoj konzumaciji alkohola, što ga dovodi do suspenzije iz službe i obavezne odlaske na sastanke alkoholičara.

Tjelesni čuvar, HTV 2 u 22:40 sati
Sve iracionalniji, no odlučan u nakani da dokaže svoju nevinost, narednik David Budd očajnički pokušava odgonetnuti urotu.

FILMOVI

Johnny English, RTL u 20 sati
Rowan Atkinson briljira kao Johnny English, posljednji od britanskih špijuna i bosljednja britanska nada. Uz pomoć svoga pomagača Bougha, on mora istražiti tajanstveni nestanak dragulja Britanske Krune . Glavni osumnjičenici su Pascal Souvage, tajanstveni francuski poduzetnik i zavodljiva Lorna Campbell. Johnny mora saznati istinu, ali ne smije osramotiti svoju naciju... ili svog Aston Martina!

Batman se vraća, RTL u 21:35 sati
Gotham City suočen je s dvoje zastrašujućih kriminalaca. Jedan je bizarni Pingvin Oswald Cobblepot (Danny DeVito), koji se uz pomoć pokvarenoga poslovnog čovjeka Maxa Shrecka (Christopher Walken) natječe za gradonačelnika.Druga je tajanstvena Žena mačka (Michelle Pfeiffer), inače bivša tajnica Selina Kyle, koja je pad s vrha zgrade preživjela tako što je postala mačka. Jedini koji gradu može pomoći jest Batman (Michael Keaton), ali Shreckova antipropagandna mašinerija radi punom parom.

Leon Profesionalac, HTV 1 u 22:50 sati
Mathilda (Natalie Portman), dvanaestogodišnja Njujorčanka, živi tužan život s obitelji. Njezin otac čuva drogu za korumpirana policajca Normana Stansfielda (Gary Oldman) i jedina je svijetla točka u životu nesretne djevojčice njezin mlađi brat. Jednoga dana Stansfield i njegov tim osvete se njezinu ocu zbog nesuglasica i poubijaju cijelu obitelj. Preživjela je samo Mathilda, koja je bila u kupnji. Djevojčica nalazi utočište u stanu susjeda Leona (Jean Reno). Kada sazna čime se bavi njezin neobični susjed, zamoli ga da osveti njezina brata.

Otmica Metroa 123, Nova TV u 23:25 sati
Grupa naoružanih otmičara predvođena suludim (ili briljantnim, ovisi o gledištu) Ryderom (John Travolta) otima lokomotivu podzemne željeznice s dvadesetak putnika i zahtjeva od gradonačelnika New Yorka otkupninu od deset milijuna dolara u roku sat vremena. Taj zahtjev pretvorit će radni dan dispečera Waltera Garbera (Denzel Washington) koji je preuzeo otmičarev poziv, u noćnu moru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala